Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 20χρονη φοιτήτρια με τη μηνιγγίτιδα 

Newsroom
Newsroom

Η φοιτήτρια κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης στον χώρο του Τμήματος Μαθηματικών όπου φοιτά

Σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών η φοιτήτρια που προσβλήθηκε από καλπάζουσα μηνιγγίτιδα.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» δήλωσε: «Είναι σταθεροποιημένη η κατάστασή της, αλλά πολύ σοβαρή. Ολες οι ιατρικές ομάδες με επικεφαλής, τη διευθύντρια της ΜΕΘ Φωτεινή Φλίγκου, είναι στο πλευρό της φοιτήτριας. Ολες οι ιατρικές ειδικότητες που εμπλέκονται, καρδιολόγοι, αγγειοχειρουργοί κ.ά., είναι παρούσες και δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, αλλά πάντα ελπίζουμε».

Υπενθυμίζεται ότι η πάσχουσα κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης στον χώρο του Τμήματος Μαθηματικών όπου φοιτά. Οι συμφοιτητές της κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο ΠΓΝΠ όπου διασωληνώθηκε άμεσα, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη. 

Δεδομένου ότι η φοιτήτρια συμμετείχε στην κατάληψη του Τμήματος, από το Πανεπιστήμιο ελήφθησαν όλα τα μέτρα πρόληψης για τους φοιτητές με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ