Πέθανε 55χρονη αρνήτρια του κορωνοϊού

Υπέκυψε μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε μονάδα  Covid-19

Μία 55χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Ρόδου. Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν αρνήτρια του κορωνοϊού, υπέκυψε μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε μονάδα  Covid-19 και αφού δεν ήταν πλέον θετική.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr μια μέρα νωρίτερα, πέθανε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ο 70χρονος θείος της, ο οποίος προσβλήθηκε από τη ίδια νόσο. Η κατάσταση της υγείας της 55χρονης είχε επιδεινωθεί, ενώ δεν κατέστη δυνατή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διακομιδή της σε άλλο νοσοκομείο λόγω της επιβάρυνσης της υγείας της.

Η 55χρονη δεν είχε εμβολιαστεί, καθώς ήταν αρνήτρια του κορωνοϊού, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ενδεικτικό είναι ότι συγγραφέας – ερευνητής, γνωστός στο πανελλήνιο για την αντιεμβολιαστική του δράση ανήρτησε στο Facebook το ακόλουθο κείμενο για τον θάνατο της 55χρονης: «Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι η αγωνίστρια από τη Ρόδο και Ελληνίδα Αυτόχθων Ιθαγενής με μεγάλη δράση στη Ρόδο δεν είναι πια κοντά μας.

Σύμφωνα με δήλωση του συζύγου της (…), η άτυχη (…) στην κυριολεξία “δολοφονήθηκε” στα 55 της χρόνια νεότατη, από από μία σειρά κακών, κακόβουλων και αδικαιολόγητων χειρισμών και παραλείψεων. Στις 24 Ιουλίου ημέρα Τρίτη η (…) εισήλθε στο Νοσοκομείο Ρόδου με αναπνευστικά προβλήματα και χαμηλό οξυγόνο στο αίμα. Εκεί διασωληνώθηκε παρά τη θέληση της (τα γνωστά, κανένας δεν υπέγραψε τη διασωλήνωσή της που την οδήγησε στο θάνατο), την άφησαν νηστική για μέρες να υποφέρει, δεν έγινε μετακομιδή σε πιο σύγχρονη Μονάδα στην Αθήνα αν και ζητήθηκε από το σύζυγό της και ο πνεύμονάς της “κάηκε’ πιθανά από την υπερβολική οξυγόνωση, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ “ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ, αλλά όλοι γνωρίζουμε (μαντεύουμε) την πραγματική αιτία του θανάτου της. Ένα θύμα ακόμη στο βωμό της εργαλειοποίησης του τρόμου και της υποταγής μας στη ΝΤΠ, ένας ακόμη αριθμός στην εκατόμβη της λίστας του τρόμου που θα αναφερθεί στη ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Σημασία έχει ότι η δυναμική αυτή γυναίκα έφυγε από τη ζωή, νεότατη και υγιής, αφήνοντας σύζυγο και ένα αγόρι 14 χρόνων ορφανό. Αν με ρωτάτε, αυτό λέγεται “ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ” πλέον διότι τα περιστατικά των θανάτων έρχονται σωρηδόν. Οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς κι εγώ προσωπικά συλλυπούμαι την οικογένειά της, καλό κουράγιο στο σύζυγο (…), στο παλικάρι το γιό της και θα γίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ για να δικαιωθεί η αγωνίστρια (…), έστω και εκ των υστέρων με το να πληρώσει κάθε υπεύθυνος γι΄αυτή την ΑΠΩΛΕΙΑ!»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ