Προφυλακίστηκε ο 37χρονος ιερέας – Νέες αποκαλύψεις σε βάρος του

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος ιερέας – Νέες αποκαλύψεις σε βάρος του

Η μητέρα της 18χρονης ανέφερε πως εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη τους

Τον δρόμο προς τη φυλακή πήρε ο 37χρονος ιερέας μετά τις εις βάρος του καταγγελίες ότι βίαζε ανήλικο κορίτσι μέσα σε εκκλησία στα Πατήσια. Κατά την απολογία του αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται.

Δεν κατάφερε να πείσει με την απολογία του ανακριτή αλλά και εισαγγελέα ο ιερέας πως άδικα τον κατηγορεί η 17χρονη μαθήτρια από τα Κάτω Πατήσια, ότι τη βίαζε επί έξι μήνες, ακόμη και μέσα στον ιερό ναό. Φταίνε οι τηλεοπτικές σειρές που βλέπει ισχυρίστηκε το ανήλικο κορίτσι, γράφει στο απολογητικό του υπόμνημα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:.

Αυτά τα απαράδεκτα προγράμματα, καθοδηγούν τον ψυχισμό, το συναίσθημα και τις πράξεις των εφήβων μας και μπορεί να τους οδηγήσουν σε αποτρόπαιες πράξεις, αυτοκτονίας, ή ψευδών καταγγελιών, καθώς επιφέρουν ταύτιση με την πρωταγωνίστρια.

Την ίδια ώρα πάντως μία νέα δίωξη ερχόταν να προστεθεί σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία κατά συρροή. Η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε μετά την κατάθεση που έδωσε την περασμένη Παρασκευή στην Αστυνομία μία 18χρονη, η οποία αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση που είχε μαζί της ο ιερέας από την ηλικία των 16 ετών.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της:

Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας . Βρισκόμασταν στο σπίτι του, στο δικό μου, στο αυτοκίνητό του και στο κτίριο που στεγάζεται πλέον το κατηχητικό.

Η μητέρα της 18χρονης ανέφερε πως εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη τους. Για εγκληματική ροπή του κατηγορουμένου κάνει λόγο το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ιερέα ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πηγή: Ertnews

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ