Συγκλονίζει η εθελόντρια που τη δάγκωσε οχιά: "Ήμουν κλινικά νεκρή"

Newsroom
Newsroom

Στο σπίτι της επέστρεψε η εθελόντρια που γλίτωσε από θαύμα.

Η εθελόντρια που δέχτηκε δάγκωμα από οχιά στην προσπάθειά της να την ακινητοποιήσει όταν εντοπίστηκε σε σχολικό συγκρότημα.

Η 39χρονη βρέθηκε -μετά το δάγκωμα του ερπετού- με αναφυλακτικό σοκ στη ΜΕΘ όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για 8 ημέρες.

Η έμπειρη εθελόντρια έπαθε αναφυλακτικό σοκ, με το που δέχτηκε το δάγκωμα από την οχιά, και προσέβαλε το κεντρικό νευρικό της σύστημα. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία.

«Ήμουν κλινικά νεκρή για 8 ημέρες, ευτυχώς είμαι καλά πια και επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα φίδια είναι χρήσιμα και απαραίτητα για το οικοσύστημα. Σίγουρα αυτό που συνέβη δε θα με σταματήσει από τη δράση μου ως εθελόντρια όπου χρειαστεί. Όμως γνωρίζοντας πλέον ότι είμαι αλλεργική στα ερπετά δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως πάνω από όλα είναι η υγεία και οι άνθρωποί σου, η οικογένειά σου, οι φίλοι σου και ο ίδιος σου ο εαυτός. Όλοι ανησύχησαν το κατανοώ και εγώ φοβήθηκα πολύ», είπε στο GRTimes, ενώ πρόσφατα έκανε και βίντεο στα σόσιαλ μίντια μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ