Τον πατήρ Κλεομένη έδειξε ως πατέρα του εγγονού του ο παλαιοχριστιανός

Newsroom
Newsroom

"Δεν τους γνωρίζω" η απάντηση του Κλεομένη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία, με τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας να παραμένουν στο επίκεντρο.

Το βασικό σημείο που ερευνούν οι Αρχές είναι η πατρότητα των ανήλικων παιδιών και ειδικότερα του βρέφους που φέρεται να είναι παιδί της 22χρονης κόρης του 45χρονου Μανώλη.
 
Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», πατέρας του βρέφους είναι ο «πατήρ Κλεομένης» γνωστός για βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο.

«Δεν τους γνωρίζω» η απάντηση του «Κλεομένη»

Ο «πατήρ Κλεομένης» αρνείται κάθε σχέση και υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει ούτε τον 45χρονο ούτε την οικογένειά του.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του», δηλώνει στο Mega. 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ