Υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στην Κτηνιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Newsroom
Newsroom

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 7 Οκτωβρίου

Μετά την ίδρυση του παραρτήματος της Ιατρικής Σχολής στην Φρανκφούρτη ακόμη μια σημαντική εξέλιξη προστίθεται στη δυναμική ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με την ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής.

Η Κτηνιατρική Σχολή προσφέρει πενταετές πτυχίο Κτηνιατρικής (Doctor of Veterinary Medicine, DVM), και αποτελεί ένα δυναμικό και πολυδιάστατο κέντρο για την εκπαίδευση των μελλοντικών κτηνιάτρων και την προώθηση της επιστημονικής έρευνας σε όλους τους τομείς της κτηνιατρικής. 

Οι φοιτητές θα εκπαιδεύονται σε υπερσύγχρονα εργαστήρια προσομοίωσης και ανάπτυξης κλινικών δεξιοτήτων, ενώ θα συνδυάζουν την θεωρητική με την κλινική εκπαίδευση πραγματοποιώντας την πρακτική τους στην Πανεπιστημιακή Κλινική Μικρών Ζώων στην Πανεπιστημιούπολη αλλά και μέσω ευρέος φάσματος συνεργασιών με συμβαλλόμενους φορείς.

Το Πτυχίο Κτηνιατρικής (Doctor of Veterinary Medicine, DVM) πληροί τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Συστήματος Αξιολόγησης της Κτηνιατρικής Εκπαίδευσης (European System of Evaluation of Veterinary Training – ESEVT) και άλλων κοινοτικών και διεθνών οδηγιών.

Η Σχολή Κτηνιατρικής δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από υποψήφιους/ες φοιτητές/ριες για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2024 (Έναρξη Μαθημάτων: 7 Οκτωβρίου 2024). Αναλυτικά τα Κριτήρια Εισδοχής ΕΔΩ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με την ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής, ενδυναμώνει την υπεροχή του στον τομέα της Yγείας, αφού παρέχει την πιο ολοκληρωμένη δέσμη σπουδών  Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και Επιστημών Υγείας & Ζωής στην Κύπρο καθώς προσφέρει 24 προγράμματα στους συγκεκριμένους τομείς, ενώ 11 από αυτά κατ’ αποκλειστικότητα στην Κύπρο.

Ο καθηγητής Δημήτριος Ραπτόπουλος, με εκτεταμένη ακαδημαϊκή και ερευνητική εμπειρία, αναλαμβάνει τη θέση του Κοσμήτορα της Σχολής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/ ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο [email protected] 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ