Έτσι θα μοιάζει, μάλλον, το iPhone 15 Pro

Newsroom
Newsroom

Δείτε τα πρώτα renders

Τις τελευταίες εβδομάδες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας πολλές διαρροές και φήμες που αφορούν τα επερχόμενα τηλέφωνα της Apple. Πιο συγκεκριμένα, ακούγεται έντονα ότι τα iPhone 15 Pro θα έχουν διαφορετική εμφάνιση με πιο μικρά bezels -πλαίσιο οθόνης- με στρογγυλεμένες άκρες.

Τώρα, όπως μεταφέρει το 9to5mac, τα πρώτα renders από την εμφάνισή των iPhone 15 Pro είναι εδώ και βασίζονται από μία αξιόπιστη εταιρία που φτιάχνει θήκες (δε λέει ποια είναι) και φτιάχτηκαν από έναν 3D artist, τον Ian Zelbo. Τα renders δείχνουν ορισμένες σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό του smartphone, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:
 

 

Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι βασισμένες στα αρχεία “CAD” που στέλνει η Apple σε διάφορα εργοστάσια της Ασίας για να προετοιμάσουν θήκες για τα iPhones πριν από την κυκλοφορία τους. Αυτό γίνεται από τόσο νωρίς όπως λέει το 9to5mac για να διασφαλιστεί ότι οι θήκες θα είναι διαθέσιμες στο λανσάρισμα των νέων συσκευών.

Καλό θα ήταν να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς μιλάμε για renders φωτογραφιών και όχι κάτι επίσημο. Τα iPhone 15 πρόκειται να αποκαλυφθούν κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο μέσα από το ετήσιο event της Apple.

Πηγή: Unboxholics

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ