700 ευρώ η μπριζόλα στο νέο εστιατόριο του Salt Bae

Τιμές που ζαλίζουν στο νέο εστιατόριο τουΤούρκου Νουσρέτ Γκιοκτσέ στο Λονδίνο

Τα εστιατόρια του γνωστού Τούρκου Salt Bae, φημίζονται για το κρέας αλλά και για τις τσουχτερές τιμές τους. Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, έγινε viral το 2017 χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει το κρέας και έκτοτε έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε έναν ενεργό επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης. Έχει ανοίξει (και κλείσει) αρκετά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και έχει σερβίρει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Χρυσό… στην κυριολεξία θα κληθούν να πληρώσουν το κρέας όσοι επισκεφθούν το εστιατόριο που άνοιξε το Λονδίνο πριν από λίγες μέρες. Αυτό προκύπτει από μια απόδειξη που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει τον «παραφουσκωμένο» λογαριασμό ενός πελάτη. Δεν είναι η πρώτη φοράπου πελάτες του Νουρσέτ δημοσιεύουν στα social φωτογραφίες των αποδείξεων στα εστιατόρια του Τούρκου σεφ.

Στη φωτογραφία που αναδημοσιεύει και ο βρετανικός Independent, το τελικό ποσό ζαλείζει, καθώς φτάνει τις 1.812 λίρες, δηλαδή περίπου 2.113 ευρώ.

 

Η μπριζόλα των 700 ευρώ και το αναψυκτικό των 10 ευρώ

Όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο στο Knightsbridge γνωρίζουν ίσως τι τους περιμένει. Η μεγάλη tomahawk rib-eye μπριζόλα κοστίζει 734 ευρώ, τα αναψυκτικά που κάνουν σχεδόν 10 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τσάι είναι δωρεάν.

Το πιο επιτυχημένο σχόλιο, το έκανε κάποιος που έγραψε: «Είναι πιο φθηνό να πάρεις το αεροπλάνο και να φας στο εστιατόριό του Salt Bae στην Τουρκία, παρά σε αυτό του Λονδίνου. 9 λίρες για ένα Red Bull. 630 λίρες για μία Tomahawk. Όχι ευχαριστώ».

 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ