Άνδρας με οκτώ συζύγους προβληματίζεται για το «πρόγραμμα του σεξ»

Άνδρας με οκτώ συζύγους προβληματίζεται για το «πρόγραμμα του σεξ»
Newsroom
Newsroom

Η λύση που βρήκε

Ένας άνδρας από τη Βραζιλία που παντρεύτηκε εννέα γυναίκες, ισχυρίζεται τώρα ότι αναγκάστηκε να δημιουργήσει ένα... πρόγραμμα σεξ για να είναι σίγουρος ότι οι ανάγκες κάθε γυναίκας ικανοποιούνται. Ωστόσο, «δεν του βγήκε» και πήγε σε πιο... δραστικές λύσεις.

«Όλες θέλουν να εκπληρώσουν τη σεξουαλικότητά μου με κάθε κόστος», δηλώνει ο Arthur O Urso. Το μοντέλο και swinger, ο οποίος ήταν αρχικά παντρεμένος με τη συνάδελφο Luana Kazaki και μετά παντρεύτηκε με... άλλες οκτώ γυναίκες στο Σάο Πάολο, επειδή ήθελε να «διαμαρτυρηθεί κατά της μονογαμίας».

 

Δυστυχώς, οι γάμοι δεν είναι νομικά δεσμευτικοί, καθώς η πολυγαμία είναι παράνομη στη Βραζιλία. Μάλιστα, από τη μία σύζυγό του αναγκάστηκε να πάρει διαζύγιο γιατί εκείνη δεν ήθελε να τον μοιράζεται.

 

Πάντως, ο Urso ζει κάπως το... δράμα του και δηλώνει πως δυσκολεύεται να ικανοποιήσει τις -πλέον- οκτώ συντρόφους του το ίδιο, οπότε καθιέρωσε ένα «πρόγραμμα», σύμφωνα με τη New York Post.

 

 

«Αρχικά προσπάθησα να κάνω σεξ με ραντεβού», αναφέρει ο Urso.

 

«Η τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος δημιουργούσε πολλά προβλήματα και μερικές φορές ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω σεξ λόγω του προγράμματος και όχι για ευχαρίστηση», παραπονέθηκε επίσης ο ίδιος. Ο Urso πρόσθεσε: «Σε άλλες περιπτώσεις έκανα σεξ με τη μία γυναίκα ενώ σκεφτόμουν την άλλη».

 

 

 

Τελικά, το πρόγραμμα έγινε πολύ «φορτωμένο» και ο Urso επέστρεψε σε μια πιο... αυθόρμητη ρύθμιση, η οποία, όπως είπε, βελτίωσε σημαντικά την ερωτική του ζωή.

«Δεν μου φαινόταν σωστό, οπότε το ξεφορτωθήκαμε και τώρα το σεξ ρέει φυσιολογικά», περιγράφει ο Urso για το πιο ευέλικτο σεξουαλικό σχήμα. «Είναι πολύ διασκεδαστικό, ευχάριστο και μοναδικό να τα βιώνουμε όλα συλλογικά».

 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ