Στα πατώματα ο Ομπάμα για τη χάρη ενός ... μωρού!
Πρόκειται για την κόρη της ελληνικής καταγωγής επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι.
Στη δεύτερη θητεία του ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θεωρείται «lame duck» και αυτό επειδή δεν μπορεί να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις αφού είναι στο τέλος της θητείας του, ενώ οι υποψήφιοι για το προεδρικό χρίσμα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ.
Ωστόσο, σε μια επίδειξη υψηλού χιούμορ, ο Ομπάμα απέδειξε ότι μόνο «κουτσή πάπια» δεν είναι.
Κι όμως, ο Αμερικανός πρόεδρος έπεσε στα πατώματα για χάρη ενός μωρού, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, που αναρτήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Twitter και πλέον κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Στην εικόνα αυτή ο Ομπάμα απεικονίζεται να μπουσουλάει μέσα στο γραφείο του στον Λευκό Οίκο δίπλα σε ένα δίχρονο κοριτσάκι.
Πρόκειται για την κόρη της ελληνικής καταγωγής επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι.
Η μικρούλα είχε πυρετό γι' αυτό και η μητέρα της αποφάσισε να την πάρει μαζί της στη δουλειά για να την προσέχει.
Στον Λευκό Οίκο, όμως, η δύο ετών Βίβι βρήκε έναν καλό φίλο για να παίξει, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάράκ Ομπάμα.
- Πρόσθετα μέτρα και σε Ισπανία - Πορτογαλία, θέλει ο Τόμσεν
- Και νέος σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία!
- Στο "βωμό" της εξοικονόμησης ενέργειας, θυσιάζει και την ώρα!