2ο "Κέρη Cross Country Race"

Newsroom
Newsroom

 Η διοργάνωση περιλαμβάνει 2 διαδρομές, 1500 μέτρα για παιδιά και “Κέρη Cross Country Race” - 10 χιλιόμετρα με 220 μέτρα +/- υψομετρικής 

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΙΔΑΙΑΣ – IDEAN ROUTES» , προκηρύσσει το 2ο “Κέρη Cross Country Race” στις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Η διοργάνωση θα γίνει από τις Διαδρομές Ιδαίας σε συνεργασία με την ομάδα «Χοχλιός team» , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού & του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου, του «Γεωπάρκου Ψηλορείτης» , και της εθελοντικής ομάδας Φίλιος Ζευς. Παράλληλα θα λάβουν χώρα πολιτιστικά δρόμενα, ομιλίες, ενημέρωση για την περιοχή, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, ενώ ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα» θα δώσει το παρόν με στόχο την ενίσχυση του έργου του.   

Οι διαδρομές της διοργάνωσης, κινούνται αποκλειστικά στο Δάσος της Κέρης και θα είναι η τελευταία αθλητική εκδήλωση τρεξίματος στο νησί της Κρήτης για το έτος 2022. Επιπλέον το γεγονός πως η ημερομηνία είναι κοντά στις διακοπές των Χριστουγέννων δίνει την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια & την παρέα, για απόδραση σε μια περιοχή ξεχωριστής ομορφιάς.

 Η διοργάνωση περιλαμβάνει 2 διαδρομές:

  •     1500 μέτρα για παιδιά
  •     “Κέρη Cross Country Race” - 10 χιλιόμετρα με 220 μέτρα +/- υψομετρικής 

Όλες οι διαδρομές κινούνται αποκλειστικά σε χωματόδρομους.

Στόχος της διοργάνωσης αυτής, είναι η ανάδειξη των μοναδικών φυσικών τοπίων της περιοχής η οποία αποτελεί μέρος του Γεωπάρκου Ψηλορείτης & των Παγκόσμιου Γεωπάρκων της “Unesco”, η ενίσχυση του εθελοντισμού, η προώθηση του ορεινού τρεξίματος και γενικότερα της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος στους νέους. Ο πιο ιδιαίτερος όμως σκοπός της, είναι η εναντίωση στις επικείμενες απειλές όπως οι πυρκαγιές η υπερβόσκηση και η ρίψη απορριμμάτων.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://ideanroutes.gr/ 

 

Για απευθείας εγγραφές και πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ! 

Για να δωρίσετε στο έργο και τους στόχους της Idean Routes, DONATE ΕΔΩ

Για το video PROMO της διοργάνωσης πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τις περυσινές στιγμές της διοργάνωσης πατήστε ΕΔΩ! 

Πληροφορίες 6945863051 ή ideanroutes@gmail.com 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ