Άγγιγμα ζωής από παιδικά χέρια, στο πάρκο!

Άγγιγμα ζωής από παιδικά χέρια, στο πάρκο!

Δράση καθαρισμού στο πάρκο δίπλα στο 26ο Δημοτικό Σχολείο, στο Ηράκλειο

Ήταν ένα άγγιγμα ... ζωής και ανανέωσης αυτό από τα χέρια παιδιών και μεγάλων, στο πάρκο δίπλα στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Το πάρκο που κάποτε ήταν παιδική χαρά, είχε παραμεληθεί και γεμάτο από ξερά χόρτα, σκουπίδια και ρημαγμένα παγκάκια, σε τίποτα δε θύμιζε αυτό που ... θα έπρεπε να είναι!

καμίνια

καμίνια

Στην πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμίνιων ανταποκρίθηκαν οι περίοικοι - μικροί και μεγάλοι - και όλοι μαζί σήκωσαν τα μανίκια και έβαλαν τη δική τους πινελιά ... κυριολεκτικά! 

καμίνια

"Σκουπίδια και ξερά χόρτα έφυγαν, δέντρα καθαρίστηκαν, διαβάσεις και πεζούλια ζωντάνεψαν. Αντιαισθητικά κουτιά της ΔΕΗ και του ΟΤΕ έγιναν πίνακες ζωγραφικής από μικρά χεράκια. Παγκάκια αναγεννήθηκαν με χρώμα. Συνθήματα και χαμόγελα βολεύτηκαν σε ταμπέλες και πρόσωπα. Συνεχίζουμε σήμερα με ομιλίες απο τους κοινωνικούς φορείς ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και 4η ΤΟΜΥ . Συνεχίζουμε κάθε μέρα να εκπέμπουμε κύματα αγάπης ...και ποιος ξέρει ίσως φτάσουν το στόχο τους!" - αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook, η νηπιαγωγός Ζαμπία Λαζανάκη.

καμίνια

καμίνια

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ