Αναβαθμισμένος ο ρόλος του ΟΑΚ με νέες δυνατότητες

 Αναβαθμισμένος ο ρόλος του ΟΑΚ με νέες δυνατότητες

H διοίκηση του ΟΑΚ μέσω του διευθύνοντος συμβούλου Άρη Παπαδογιάννη, συνεδρίασε σήμερα στο Ρέθυμνο, συνεδρίαση που είχε σύμφωνα με τα στελέχη του Οργανισμού υψηλό συμβολισμό.

Ο «Oργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης» ανήκει σε όλη την Κρήτη και αυτό το μήνυμα, το έχουμε κάνει σαφές, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως νέα διοίκηση τα καθήκοντα μας. Με αυτή την επισήμανση, η διοίκηση του ΟΑΚ μέσω του διευθύνοντος συμβούλου Άρη Παπαδογιάννη, συνεδρίασε σήμερα στο Ρέθυμνο, συνεδρίαση που είχε σύμφωνα με τα στελέχη του Οργανισμού υψηλό συμβολισμό. Η απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚ είναι το προσεχές χρονικό διάστημα, τέτοιες κινήσεις να ακολουθήσουν και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης, η οποία διεξήχθη στον απόηχο των πρόσφατων θετικών εξελίξεων για τον Ο.Α.Κ που αφορούν την τροπολογία με την οποία επιστρέφουν οι αρμοδιότητες που του είχαν αφαιρεθεί τα προηγούμενα χρόνια, ο κ Παπαδογιάννης, έκανε μια λεπτομερή ανάλυση στα μέλη του συμβουλίου, για τη νέα μορφή που λαμβάνει πλέον ο Ο.Α.Κ. αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που αποκτά συνολικά ο «οργανισμός». Παράλληλα ενημερώθηκαν οι παριστάμενοι για τα αποτελέσματα των επαφών το προηγούμενο διήμερο στην Αθήνα, στα υπουργεία Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Πολιτισμού (υφυπουργείο Αθλητισμού) καθώς και για τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται για τον Ο.Α.Κ., μέσα από την δρομολογουμένη συνεργασία του «οργανισμού» με τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα της Κρήτης, αλλά και για τις νέες προοπτικές που «ανοίγονται», στον τομέα των Αθλητικών Υποδομών.

Σύμφωνα με το πρόεδρο του Ο.Α.Κ., Λευτέρη Κοπάση: «…Τρεις μήνες μετά την ανάληψη της ευθύνης του «οργανισμού» από την νέα διοίκηση, επιβεβαιώνεται ότι επανέρχεται η εμπιστοσύνη γενικότερα αλλά και των υπηρεσιακών παραγόντων, η οποία αντικατοπτρίζεται σε προγραμματικές συμβάσεις και χρηματοδοτήσεις. Με την κατάργηση της ΕΥΔΕ Κρήτης και Δωδεκανήσων, σηματοδοτείται παράλληλα η διάθεση περαιτέρω ενίσχυσης του Οργανισμού, η οποία σε συνδυασμό με τις εξελίξεις σχετικά με τον Ν.4674/20 για την δημιουργία Τεχνικών Υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης, μας δίνει πλέον σημαντικές δυνατότητες, σε πάρα πολλούς τομείς ».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ