Ανακοινώθηκαν τ' αποτελέσματα A’ Φάσης επιλογής σπουδαστών ΔΙΕΚ

Ανακοινώθηκαν τ' αποτελέσματα A’ Φάσης επιλογής σπουδαστών ΔΙΕΚ

Για το έτος 2020-2021

Από το 2ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου έγινε γνωστό ότι ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 18/9/2020 τα αποτελέσματα Α΄φάσης επιλογής σπουδαστών ΔΙΕΚ για το έτος 2020-2021 στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης.

Για να δουν οι υποψήφιοι το αποτέλεσμα της αίτησής τους, θα πρέπει να κάνουν είσοδο στο Π.Σ. των αιτήσεων diek.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας το email και συνθηματικό τους. Από εκεί μπορούν να εκτυπώσουν την αίτησή τους.

Προθεσμία Εγγραφών

Καλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι να προσέλθουν απαραιτήτως από την Παρασκευή 18-09-2020 έως και την Πέμπτη 24-09-2020 στα Δ.ΙΕΚ επιτυχίας τους για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ. Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής. Οι κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν θα καλυφθούν από την επιλογή επιλαχόντων βάσει μορίων που θα ακολουθήσει (Β’ Φάση).

Δικαιολογητικά

Κατά την προσέλευσή τους στα κατά τόπους ΔΙΕΚ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

  1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
  2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου,Απολυτήριο ΕΠΑΛκ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
  3. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια,εργασιακή εμπειρία).
  4. Προαιρετικά εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου). Η ηλεκτρονική αίτηση εκτυπώνεται από την ιστοσελίδα: diek.it.minedu.gov.gr

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Γ.Γ. Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ. Αποτελέσματα Α΄Φάσης επιλογής σπουδαστών ΔΙΕΚ για το έτος 2020-2021 →

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ