Απομακρύνθηκε το στέγαστρο του Νοσοκομείου που γκρεμίστηκε από γερανό
Ανοικτή πλέον η πύλη του Νοσοκομείου Χανίων
Πυρετωδώς εργάστηκε το συνεργείο μαζί με τον χειριστή μεγάλου γερανού, προκειμένου να απομακρυνθεί το γκρεμισμένο στέγαστρο από τη βόρεια πύλη του νοσοκομείου Χανίων, που έπεσε όταν επιχείρησε να περάσει από κάτω γερανοφόρο φορτηγό εργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ.
Η εντολή για την απομάκρυνση του στεγάστρου από την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος ήταν άμεση, προκειμένου να ανοίξει και πάλι η πύλη και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων, πολύ δε περισσότερο η είσοδος των ασθενοφόρων.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το parakritika.gr, απομακρύνθηκε αρχικά το ένα κομμάτι στην έξοδο πάνω από το φυλάκιο της πύλης του νοσοκομείου και κατόπιν το δεύτερο από την είσοδο.


Δείτε επίσης
Κι όμως συνέβη: Γερανός γκρέμισε την πύλη του Νοσοκομείου Χανίων!
- Βαρδάκης: «Οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση των σεισμοπλήκτων περιοχών ώστε να γίνουν ξανά τόποι που να σφύζουν από ζωή»
- Στο "Αντώνης Τρίτσης" οι προτάσεις της Περιφέρειας Κρήτης με 22,5 εκ.€ για αναπλάσεις στο νησί
- "Καμπανάκι" για νέο κόλπο σπείρας που εξαπατά και ζημιώνει επιχειρήσεις!
