Ατμοσφαιρική διαταραχή έφερε βροχές στην Κρήτη

Ατμοσφαιρική διαταραχή έφερε βροχές στην Κρήτη

Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τον Διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα διατηρηθούν μέχρι το πρωί της Δευτέρας

Μεταβολή του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κρήτη. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Κώστα Λαγουβάρδο, τα καιρικά φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λαγουβάρδος αναφέρει:

"Μια ταχέως κινούμενη ατμοσφαιρική διαταραχή επηρεάζει τον καιρό της χώρας μας από το βράδυ του Σαββάτου 20/2. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η μεταβολή του καιρού θα διαρκέσει έως τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 22/02. Πιο αναλυτικά, βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κατά το υπόλοιπο της Κυριακής 21/2 στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη.

Ο χάρτης που ακολουθεί δίνει το εκτιμώμενο ύψος βροχής/χιονιού στην Κρήτη μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 22/02, όπως υπολογίζεται από το προγνωστικό μετεωρολογικό μοντέλο του  Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Βροχές meteo

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ