Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στους εργαζόμενους καθαριότητας

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στους εργαζόμενους καθαριότητας

Οι δράστες φέρεται να ξυλοκόπησαν τους 3 άνδρες γιατί το απορριμματοφόρο "έκλεινε" το δρόμο

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αήθης επίθεση με μαγκούρες που δέχτηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας τρεις δημοτικοί υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια αποκομιδής απορριμμάτων.

Όπως έγραψε το cretalive, οι δράστες είναι άτομα γνωστά στην αστυνομία καθώς έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, μάλιστα ανάμεσά τους είναι ένας ανήλικος.

Πρόκειται για γνώριμα πρόσωπα, μέλη οικογενειών που έχουν απασχολήσει Αστυνομία και Δικαιοσύνη κατά το παρελθόν. Μάλιστα, σε μία τουλάχιστον περίπτωση εμπλεκόμενος μπαίνει-βγαίνει στη φυλακή για σοβαρές ποινικές υποθέσεις (ναρκωτικά), ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά περιστατικά με πυροβολισμούς και ξυλοδαρμούς ανυποψίαστων πολιτών που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα του.
 Η τοπική ΕΛΑΣ είναι αποφασισμένη να μην αφήσει ατιμώρητη την αναίτια επίθεση σε βάρος των βιοπαλαιστών εργαζομένων και ήδη φέρεται να δρομολογούνται εξελίξεις τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό όσο και για άλλα.
Την ίδια ώρα και οι εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής  Ηρακλείου τονίζουν ότι "τέτοιες συμπεριφορές,  που θυμίζουν άλλες εποχές, δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές"

Στο μεταξύ, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ παρουσιάστηκε βίντεο -ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή που κάποιοι από τους δράστες ξυλοκοπούν έναν εργαζόμενο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ