Διέπραξε μέσα σε 16 μέρες οχτώ κλοπές, με λεία που ξεπερνά τα 22.000 ευρώ

Διέπραξε μέσα σε 16 μέρες οχτώ κλοπές, με λεία που ξεπερνά τα 22.000 ευρώ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού

Δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού σχηματίστηκε για οχτώ υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων σε σπίτια στην περιοχή του Ηρακλείου. Ο φερόμενος ως δράστης αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 22.000 ευρώ, μια συλλογή κερμάτων δραχμών και νομισμάτων Καναδά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οχτώ υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις  κλοπών.  

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από 02.10.2021 έως και 18.10.2021, είχε διαπράξει οχτώ (8) κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 22.000 ευρώ, μια συλλογή κερμάτων δραχμών και νομισμάτων Καναδά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης  Δράσης Ηρακλείου χθες (19.10.2021) μεσημεριανές ώρες εντοπίστηκε ο αλλοδαπός στο Ηράκλειο και συνελήφθη.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ