Δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου

Δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου

Από την ομάδα εθελοντών Inlibrovita

Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου παρέδωσε την Τετάρτη η ομάδα εθελοντών Inlibrovita στο πλαίσιο μιας ακόμη εκστρατείας δωρεών που ξεκίνησε.

Φάρμακα Κοινωνικό Φαρμακείο

Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας επισημαίνονται τα εξής:

"Όταν, πριν λίγο καιρό, ξεκινήσαμε την συλλογή φαρμάκων για τα κοινωνικά φαρμακεία της πόλης, δεν περιμέναμε αυτό που θα  ακολουθούσε. Με κάθε δημοσιοποίηση της προσπάθειας, μηνύματα κατέκλυαν το Inbox της ομάδας In libro vita, που μας γνωστοποιουσαν την πρόθεση δωρεάς. Αυτό μας γέμισε χαρά, ικανοποίηση, αλλά και ευθύνη. Η σωστή, εντός των προδιαγραφών, συλλογή, φύλαξη και διάθεση, ήταν τα ζητούμενα. Ο δίκαιος διαχωρισμός, επίσης. Ανακαλύψαμε επίσης δύο πράγματα. Το πρώτο, γνωστό. Το είχαμε ξαναζήσει με τη συλλογή των βιβλίων.

Φάρμακα Κοινωνικό Φαρμακείο

Η άμεση ανταπόκριση και τη συμπαράσταση του κόσμου στις ευπαθείς και κοινωνικά αδύναμες ομάδες. Το δεύτερο, είχε να κάνει με μια θλιβερή διαπίστωση- επιβεβαίωση. Την πολυφαρμακεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Αισθανόμαστε ικανοποίηση, που πολλά από τα φάρμακα που υπάρχουν στα σπίτια συμπολιτών μας, δεν κατέληξαν ληγμένα στα σκουπίδια ρυπαίνοντας το περιβάλλον, αλλά δόθηκαν στα κοινωνικά φαρμακεία για να καταλήξουν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Για την ιστορία, σήμερα παραδόθηκαν φάρμακα στο Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου, για τις ανάγκες των δημοτών. Συνολικά, στις έξι παραδόσεις, πολλές εκατοντάδες κουτιά φαρμάκων διατέθηκαν. Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Είμαστε στη διάθεσή των, πάντα".

Φάρμακα Κοινωνικό Φαρμακείο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ