Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά

Newsroom
Newsroom

Δημήτρης Ανθούσης: Κάλεσμα συμπόρευσης για να αλλάξουμε τον Δήμο Πλατανιά

«Στη "Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά" συμπορεύονται άνθρωποι από διαφορετικά μετερίζια και αφετηρίες με γνώμονα τις ανάγκες των πολλών», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Δημήτρης Ανθούσης κατά την παρουσίαση των βασικών θέσεων του συνδυασμού του και των ανθρώπων κάθε ηλικίας που συγκροτούν το ανανεωμένο και διευρυμένο ψηφοδέλτιό του.

«Ο συνδυασμός μας υλοποιεί στην πράξη ένα κάλεσμα συμπόρευσης με κόσμο που έχει δική του διαφορετική πολιτική διαδρομή. Μεταξύ των 131 υποψηφίων συμβούλων με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" υπάρχουν άνθρωποι που το 2019 μπορεί να ψήφισαν κάποιον άλλο συνδυασμό, που μπορεί να είχαν διαφορετική επιλογή στην κάλπη ακόμα και των βουλευτικών εκλογών», υπογράμμισε ο κ. Ανθούσης.

Παράλληλα, τόνισε ότι, σήμερα, όλοι μαζί προχωρούν «για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα συμφέροντα των λίγων» και επισήμανε ότι μετά από τέσσερα χρόνια διαρκούς παρουσίας εντός κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά είναι έτοιμος, με τον συνδυασμό του, να αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου.

«Ήμασταν παρόντες, δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε πρόβλημα, αδιαπραγμάτευτα. Ήμασταν και είμαστε τα μάτια, τα αφτιά και το στόμα σας», είπε χαρακτηριστικά και απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης προς κάθε πολίτη.

Αναφερόμενος στη Δημοτική Αρχή Μαλανδράκη, ο κ. Ανθούσης είπε ότι τα προηγούμενα δεκατρία χρόνια «έβαλε τον πήχη χαμηλά και πέρασε από κάτω». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη σύμπλευση του Γιάννη Κασσελάκη με τον Μανώλη Ντουντουλάκη, κάνοντας λόγο για «ποδοσφαιροποίηση του Δήμου Πλατανιά με μεταγραφές από τον ένα συνδυασμό στον άλλο».

λαϊκή συσπείρωση Χανιά εκλογές 2023 Πλατανιάς Ανθούσης

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Ανθούσης επέλεξε να κλείσει την ομιλία του με μια μαντινάδα που είπε πατέρας υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, ο οποίος «κατεβαίνει» για πρώτη φορά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά»: «Νά 'σαι αητός και να γροικάς τη γνώμη νιου σπουργίτι, νά 'χεις ψηλά την κεφαλή και χαμηλά τη μύτη».

Στη συνέχεια, ο κ. Ανθούσης παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού, που αποτελείται από 131 υποψήψιους (55 περισσότερους από το 2019) από τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες, οι οποίοι, όπως είπε ο κ. Ανθούσης, είναι άξιοι και πρόθυμοι να εργαστούν για την αλλαγή λειτουργίας του Δήμου. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 52, ενώ οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι, σε 36 Τοπικές Κοινότητες, ανέρχονται σε 79. Πενήντα τρεις (53) υποψήφιοι αποτελούν νέες υποψηφιότητες, ενώ τα 52 από τα 131 άτομα είναι ηλικίας κάτω των 45 ετών.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ