Έγκλημα στο Τσούτσουρα; Τα παραισθησιογόνα και ο ρόλος της γυναίκας

Έγκλημα στο Τσούτσουρα; Τα παραισθησιογόνα και ο ρόλος της γυναίκας

Αρκετά τα κενά που επιχειρεί να καλύψει η Αστυνομία - Τα ευρήματα στο δωμάτιο όπου διέμενε το θύμα


Υπό κράτηση βρίσκεται η 44χρονη γυναίκα από την Γαλλία, η οποία κρίνεται από τις αστυνομικές αρχές ως η βασική ύποπτη για τον θάνατο του 56χρονου Γάλλου, σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα, τη νύχτα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα, που διέμενε στο ίδιο δωμάτιο με το θύμα, είναι ξαδέρφη του, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει. Η ίδια, έως αυτή την ώρα, φέρεται να υποστηρίζει ότι ο άντρας αυτοτραυματίστηκε. Επίσης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχαν έρθει για διακοπές στην Κρήτη στις 20 Ιουλίου και θα αναχωρούσαν στις 27.

Σημαντικό για την αστυνομία, κρίνεται και το γεγονός ότι στο δωμάτιο των δύο, βρέθηκαν παραισθησιογόνα χάπια, με σοβαρό - προφανώς - το ενδεχόμενο να είχε γίνει νωρίτερα χρήση, κάτι που εξετάζεται ακόμα.

Ο 53χρονος Γάλλος, φέρει πολλά τραύματα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο ότι πρόκειται για έγκλημα.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ