Εγκρίθηκε κονδύλι 550.000 ευρώ για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Εγκρίθηκε κονδύλι 550.000 ευρώ για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Υπεγράφη η σχετική έγκριση

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη η έγκριση διάθεση πίστωσης ύψους 550.000 ευρώ για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου που αφορά το τμήμα από Πρασονήσι προς Βιγλορίδι του δρόμου Άγιος Παύλος – Άγιος Γεώργιος μήκους 3.900 μέτρων.

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση ήταν απόρροια της πρόσφατης επίσκεψης του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη στον Περιφερειάρχη. Ο Δήμαρχος είχε παρουσιάσει στον κ. Αρναουτάκη τον παραλιακό άξονα του Δήμου Αγίου Βασιλείου που ενώνει το Φραγκοκάστελο με την Αγία Γαλήνη ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο και είχε υποβάλει αίτημα χρηματοδότησης για το εν λόγω τμήμα που εκκρεμούσε για να ολοκληρωθεί ο οδικός άξονας.

Ο κ. Ταταράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του μετά την υπογραφή του Περιφερειάρχη και δήλωσε:

«Ο Περιφερειάρχης αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα ενός μεγαλόπνοου και κατ εξοχήν αναπτυξιακού έργου είχε εξαρχής εκφραστεί θετικά για την χρηματοδότηση του και σήμερα, μόλις ενάμιση μήνα από την υποβολή του αιτήματος μας, προχώρησε στην έγκριση διάθεσης πίστωσης. 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αφού πρόκειται για ένα έργο το οποίο είχαμε οραματιστεί εγώ και οι συνεργάτες μου από την θητεία μου σαν Δήμαρχο Λάμπης και είχα δρομολογήσει στην περιοχή της αρμοδιότητας μου. Εκκρεμούσε μόνο το τμήμα Πρασονήσι-Βιγλορίδι στην περιοχή Άγιος Πάυλος - Άγιος Γεώργιος. Για τον συγκεκριμένο δρόμο έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές μελέτες και έχουν ληφθεί όλες οι εγκρίσεις.

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης που ικανοποίησε ένα ακόμα αίτημα μας και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι γνωρίζει τα προβλήματα κάθε γωνιάς της Κρήτης όπως γνωρίζει τις δυνατότητες και τις προοπτικές της κάθε περιοχής.»

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ