ΕΚΗ: Δικαίωση για τους Οδηγούς Τουριστικών Λεωφορείων

ΕΚΗ: Δικαίωση για τους Οδηγούς Τουριστικών Λεωφορείων

Κατά την χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας

Για "απόλυτη δικαίωση των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων" στην τριμερή συνάντηση που έγινε χθες στο Υπουργείο Εργασίας κάνει λόγο με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η απόλυτη δικαίωση των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων επιβεβαιώθηκε στην τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο εργασίας, που πραγματοποιήθηκε χτες, παρουσία του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συναδ. Στέλιου Βοργιά και εκπροσώπων της Γ.Σ.Ε.Ε, ανάμεσα στο Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων και εκπροσώπους των εργοδοτών - Πρακτόρων.

Nα σημειωθεί ότι  παρά την καταδικαστέα απ΄ όλους αρχική στάση των εργοδοτών,  με άρνηση  διαπραγματεύσεων, η πρόταση του Υπουργείου εργασίας ταυτίστηκε με αυτή του Σωματείου, σύμφωνα με την οποία καλεί του εργοδότες να αναλάβουν την κοινωνική εταιρική ευθύνη τους  και  να υπογράψουν την παράταση της ΣΣΕ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα  όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις  διαπραγματεύσεις, έως τότε οι  οδηγοί  θα συνεχίσουν  την απεργία τους με την πλήρη στήριξη του ΕΚΗ  μέχρι την τελική τους δικαίωση για ΣΣΕ.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ