Έκοψαν τη βασιλόπιτα στην Πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου

Newsroom
Newsroom

Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, σε μια σεμνή τελετή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή κ. Γεώργιου Μ. Κοντάκη, Αντιπρυτάνεων, Κοσμητόρων, Προέδρων Τμημάτων, της Προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, καθηγητών και εργαζομένων του Πανεπιστημίου.

Πανεπιστήμηιο Ρεθύμνου Βασιλόπιτα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους να έχουν υγεία και καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, εκθειάζοντας το υψηλό επίπεδο, την πρόοδο και προαγωγή του εξαιρετικού επιστημονικού έργου που συντελείται εδώ και χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται πάντοτε δίπλα του.

Πανεπιτήμιο Ρεθύμνου Βασιλόπιτα

Στη συνέχεια, ο  Πρύτανης του Ιδρύματος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομο  για την υψηλή παρουσία του, αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος και ευχήθηκε για μια δημιουργική Ακαδημαϊκή χρονιά.

Πανεπιστήμιο Ρέθυμνο Βασιλόπιτα

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, κ. Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος, κ. Θωμάς Κρεβετζάκης, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Ευάγγελος Μαρκάκης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Αναστασία Καπελέρη, η Γενική Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Δέσποινα Δασκαλάκη, το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Αναστάσιος Φανουργάκης   και άλλοι επίσημοι.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ