Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Σε γιορτινό κλίμα η εκδήλωση

Παρουσία πλήθους κόσμου η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης έκοψε την πίτα της το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη πόλη του Ηρακλείου.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Γενικός Γραμματέας του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Αιδεσιμότατος π. Γεώργιος Γεράκης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Αρχιεπίσκοπου Κρήτης κ.κ. Ευγένιου.

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βατσινά Ελένη, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παρασύρης Φραγκίσκος, ο Χρονάκης Νικόλαος ως εκπρόσωπος του γραφείου του Ευρωβουλευτή Κεφαλογιάννη Εμμανουήλ, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Αρναουτάκης Σταύρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Συριγωνάκης Νικόλαος, ο Δήμαρχος Βιάννου Μπαριτάκης Παύλος, οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου Καραντινός Γεώργιος και Χαιρέτης Εμμανουήλ ως εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Στρατηγός ε.α. Καραμαλάκης Μιχαήλ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Σπυριδάκης Νικόλαος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ρεθύμνου Ταξίαρχος Παπαδάκης Εμμανουήλ, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχος Αμαργιαννιτάκης Ιωάννης, ο Α/Υ΄ Παναγιατάκης Γεώργιος ως εκπρόσωπος της Δ.Α. Λασιθίου, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου  Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Υποστράτηγος Τσικαλάς Γεώργιος και ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης Αρχιπύραρχος Σεληνιωτάκης Μιχαήλ, ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Τσομπάνης Νικόλαος, ο Αερολιμενάρχης Πλιάκας Γεώργιος, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας ο Πρόεδρος Βέλλιος Ανδρέας, ο Γενικός Γραμματέας Αθανασάτος Πέτρος και ο Γ΄ Αντιπρόεδρος Καρακούδης Στυλιανός, από την Ένωση Αξιωματικών Αττικής ο Αντιπρόεδρος Τσαμασλίδης Παναγιώτης, από την Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Αντιπρόεδρος Ζιώγας Γεώργιος και η Οργανωτική Γραμματέας Χατζάκη Πασχαλιώ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου Καλομοίρης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Βαμβασάκης Μιχαήλ, το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Πικράκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Παράρτημα Ηρακλείου Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης Αντωνακάκης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου Ανδρεαδάκης Βασίλειος, ο Πρόεδρος Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης Σφακιανάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Βοργιάς Στυλιανός, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ηρακλείου Αντωνακάκη Μαρία και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Κρήτης Καρτσάκης Γεώργιος.

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης βρά-βευσε τον πρώην Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Στρατηγό ε.α. Καραμαλάκη Μιχαήλ για την κατάκτηση του ύπατου αξιώματος στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και για τις υπηρεσίες που προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του τόσο στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην Ένωση μας, ανακηρύσσοντας τον έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου μας Επίτιμο Αντιπρόσωπό της Έ-νωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωμα-τικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

Επίσης η Ένωση βράβευσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την αγαστή συνεργασία και την πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νησιού.

Μετά τις δύο αυτές βραβεύσεις, τιμήθηκαν από την Ένωσή μας οι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που τερμάτισαν ευδόκιμα τη σταδιοδρομία τους στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και τα τέκνα των μελών μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με το μουσικό συγκρότημα της Πέγκυ Ζήνας και του Κώστα Καραφώτη.

Τέλος η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης θα ήθελε να εκφράσει την αμέριστη ευγνωμοσύνη της σε όλους εκείνους τους συναδέλφους – φίλους και συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, στέλνοντας δια του παρόντος εγκάρδιες ευχαριστίες.

 

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ