"Ελεύθεροι ... εγκλωβισμένοι" οι οδηγοί στο Ηράκλειο!

Newsroom
Newsroom

Καθημερινή πλέον η ταλαιπωρία από τον Αη Γιάννη Χωστό μέχρι τον ΒΟΑΚ λόγω των έργων που εκτελούνται με την υπομονή των δημοτών να δοκιμάζεται σκληρά - Τι αλλάζει στο έργο του ΒΟΑΚ

Κάλλιστα οι οδηγοί του Ηρακλείου και οι κάτοικοι της περιοχής που περνούν από τον Άη Γιάννη Χωστό θα μπορούσαν να αισθάνονται "ελεύθεροι ... εγκλωβισμένοι" εάν σκεφτεί κανείς την καθημερινή τους ταλαιπωρία λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο σημείο.

Ακόμα και σε ώρες που δεν θεωρούνται αιχμής, τα αυτοκίνητα είναι "κολλημένα", όπως τις απογευματινές ώρες, και στα δύο ρεύματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Τα νεύρα "σπασμένα" και η υπομονή έχει πλέον εξαντληθεί...

ai giannis2

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα, φαίνεται, σε απογευματινή ώρα, το μέγεθος του προβλήματος στον τρίτο κυκλικό κόμβο που υποτίθεται ότι έγινε για να λύσει το πρόβλημα, και όχι για να επιδεινώσει την κατάσταση...

Πιο γρήγορα τα έργα στον ΒΟΑΚ

Την ίδια ώρα, επισπεύδουν από την Περιφέρεια Κρήτης, μετά τις αντιδράσεις, τις εργασίες στον ΒΟΑΚ κι ενώ για την αριστερή λωρίδα και για ασφαλτόστρωση 1500 μέτρων, οι εργασίες επρόκειτο να ολοκληρωθούν, από τους κόμβους Κνωσού και Παπαναστασίου με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, αποφασίστηκε επίσπευσή τους έως σήμερα!

Με βάση τον σχεδιασμό, από αύριο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου αρχίζουν οι εργασίες στη δεξιά λωρίδα, η οποία περιλαμβάνει και τους κόμβους Κνωσού και Παπαναστασίου.

Στη νέα ανακοίνωση γίνεται σαφές ότι οι εργασίες γι’ αυτό το τμήμα θα διαρκέσουν ως και τις 14 Οκτωβρίου, οπότε συνολικά και για τις δύο λωρίδες, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί για την ολοκλήρωση της μίας μόνο λωρίδας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η είσοδος στον Βόρειο Οδικό Άξονα προς Ρέθυμνο, από τον κόμβο Παπαναστασίου, θα παραμένει κλειστή, το βράδυ, την ερχόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 6.00 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για την είσοδο στον ΒΟΑΚ προς Ρέθυμνο τις παραπάνω ώρες θα χρησιμοποιούνται οι κόμβοι Αλικαρνασσού και Γιόφυρου.

 

Δείτε επίσης:

Άη Γιάννης Χωστός- Ξεκινούν οι εργασίες για τον δεύτερο κόμβο

Το κυκλοφοριακό χάος στον Άη Γιάννη Χωστό από ψηλά!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ