Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Τι ισχύει για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Τι ισχύει για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για τη χρονική περίοδο ισχύος των ενδιάμεσων εκπτώσεων φέτος με βάση τις αποφάσεις που πάρθηκαν από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του , συναδέλφους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό , ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με τις αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2021, είχαν  οριστεί να πραγματοποιηθούν 1 – 15 Μαρτίου 2021 και 1-15 Σεπτεμβρίου 2021.

Επομένως συνεπάγεται ότι , ενδιάμεσες εκπτώσεις την  χρονική περίοδο  από 1 έως 15  Νοεμβρίου 2021 δεν θα γίνουν και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 τα καταστήματα δεν δικαιούνται να ανοίξουν. Απαιτείται μεγάλη προσοχή γιατί  τα πρόστιμα είναι μεγάλα.

Παρόλα αυτά, για την περίοδο αυτή θα υπάρχουν  είτε δεκαήμερα προσφορών σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν είτε όπως πάντα  καλύτερες τιμές στα  δικά μας τοπικά  καταστήματα γνωστά για την επάρκεια των  προϊόντων τους και για την καλή τους ποιότητα. Καλούμε τους καταναλωτές να βγουν στην αγορά, να κάνουν έρευνα  και να επιλέξουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ