Πέρα από κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις εκλογές της ΝΟΔΕ - Οι ψήφοι των πρώτων "25"

Πέρα από κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις εκλογές της ΝΟΔΕ - Οι ψήφοι των πρώτων "25"

Για μια Γιορτή της Δημοκρατίας μίλησε ο Βαγγέλης Καρκανάκης

Με ποσοστό 58%, έναντι 42% του Στράτου Μαγκουσάκη, με πρωτόγνωρη συμμετοχή και νέου κόσμου, αλλά και σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού, κατάφερε να επικρατήσει ο Βαγγέλης Καρκανάκης στις εκλογές της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τα μέλη των τοπικών οργάνων αλλά και τους εκπροσώπους στο Συνέδριο της ΝΔ, στις 3,4 και 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

"Πάνω από 4300 άτομα ψήφισαν στο νομό Ηρακλείου. Ήταν μια γιορτή της Δημοκρατίας, όπως θα έπρεπε πάντα να είναι αυτές οι διαδικασίες" - είπε μιλώντας στο Livetalks, ο επανεκλεγείς πρόεδρος Β.Καρκανάκης.

15 μέλη - 6 γυναίκες και 9 άνδρες, με βάση την ποσόστωση - εκλέγονται στην Διοικούσα επιτροπή. Επιπλέον εκλέγονται ο Στράτος Μαγκουσάκης, εφόσον "επιασε" ποσοστό άνω του 40%, καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής νεολαίας. 8 γυναίκες και 11 άνδρες εκλέγονται και για την εκπροσώπηση στο Συνέδριο της ΝΔ.

Ο Β.Καρκανάκης έκανε λόγο για πανελλαδική αύξηση των ενεργών μελών της ΝΔ, όμως όπως είπε χαρακτηριστικά "στο Ηράκλειο ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ξεπεράσαμε το 200% των ενεργών μελών".

Ο ίδιος απέδωσε αυτή την εξέλιξη στο ότι "το κυβερνητικό έργο έχει δώσει και στο κόμμα μας αυτή τη δυνατότητα της διεύρυνσης, να αρχίσει ο κόσμος να βλέπει διαφορετικά την πολιτική και τους πολιτικούς και αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που περνά μέσα από αυτή τη συμμετοχή". Για το Ηράκλειο, πρόσθεσε ότι "η δουλειά που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια, ως νομαρχιακή οργάνωση, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σε αρκετό κόσμο και νέο κόσμο, με όλη την παρουσία μας και την εκπροσώπηση".

Αν και η μεγάλη συμμετοχή, τελικά, ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, ο Βαγγέλης Καρκανάκης, ανέφερε ότι είχε προβλέψει ότι η συμμετοχή τόσων υποψηφίων, νέων αλλά και παλαιότερων στελεχών, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε μεγάλη συμμετοχή.

όλα αυτά μπορούν να προσελκύσουν τον κόσμο να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.


 

Οι πρώτοι 25 σε ψήφους

1.    Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος (14070)
2.    Ζερβός Ελευθέριος (1332)
3.    Χατζηνικολάου Ιωάννης (1118)
4.    Παπαδάκης Νικόλαος (1007)
5.    Ζερβού Παρασκευή (991)
6.    Φραντζεσκάκη Χαρίκλεια (898)
7.    Πάγκαλος Νικόλαος (872)
8.    Χαϊνάκη Αργυρή (847)
9.    Κοκοβάκης Γρηγόρης (846)
10.    Παττακός Αιμίλιος (843)
11.    Τσικανδυλάκη Μαρία (805)
12.    Μαραγκάκης Δράκος (791)
13.    Κουλεντάκης Ιωάννης (742)
14.    Σταυριανάκη Άννα (691)
15.    Χριστοδουλάκης Γεώργιος (612)
16.    Αντωνακάκη Μαρία (597)
17.    Φραγκιαδάκης Χαράλαμπος (554)
18.    Επιτροπάκης Ηλίας (506)
19.    Μαυρουδής Νικόλαος (499)
20.    Σημαιάκη Ευαγγελία (493)
21.    Παπαδάκης Ευάγγελος (322)
22.    Σεβρισαριανός Ιωάννης (319)
23.    Σαμνιώτης Ιωάννης (163)
24.    Λιναρδάκης Μιχαήλ (146)
25.    Βεληβασάκης Ευστάθιος (86)

 

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του Cretalive ο Υφυπουργός Λευτέρης ΑυγενάκηςΣε γραπτή δήλωσή του ο κ. Καρκανάκης αναφέρει:

"Η δυναμική συμμετοχή των 5090 μελών της παράταξής μας στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Οργάνωσή μας συνεχίζει να μεγαλώνει, να ωριμάζει και να «αγκαλιάζει» όλη την τοπική κοινωνία.

Με τιμά και με συγκινεί η εμπιστοσύνη των 2.731 φίλων, διότι χάρη σε εκείνους αναλαμβάνω εκ νέου την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με ποσοστό 58% αλλά και την ευθύνη να εδραιωθεί η Οργάνωση ακόμα περισσότερο στην τοπική κοινωνία. Τους ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι ότι θα τους δικαιώσω.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τον βουλευτή Ηρακλείου και Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Ηρακλείου και Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμο Σενετάκη, αλλά και όλα τα στελέχη και τους παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας του Ηρακλείου, για την έμπρακτη στήριξή τους στο πρόσωπό μου και την ουσιαστική τους συμβολή στη χτεσινή νίκη. 

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη Δ.Ε.Ε.Π. Ηρακλείου για την εκλογή τους, στον συνυποψήφιό μου Σ.Μαγκουσάκη για τον εκλογικό αγώνα που έδωσε, στους εκλεγέντες προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. μας, καθώς και στα στελέχη μας που εκλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Νομαρχιακή μας στο συνέδριο του κόμματος. 

Από αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα να προσεταιριστεί ή να μειώσει το μέγεθος της μεγάλης νίκης των μελών μας! 
Προσήλθαν με υπομονή, ψήφισαν και επιβράβευσαν τη πορεία της ΝΟΔΕ μας, του κομματος μας και ξεχωριστά του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αλλά και στους εθελοντές της παράταξής μας, που συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε η χτεσινή εκλογική διαδικασία να διεξαχθεί ομαλά, όπως αρμόζει σε έναν υγιή πολιτικό οργανισμό.

Η νέα σελίδα που ανοίγει για την ΝΟΔΕ Ηρακλείου, μας βρίσκει όλους ενωμένους και αποφασισμένους να μεγαλώσουμε την παράταξή μας ακόμα περισσότερο. Με ενθουσιασμό και όρεξη, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε η Οργάνωσή μας να εκφράσει όλη την τοπική κοινωνία και να συμβαδίσει με την εκσυγχρονιστική πολιτική της Κυβέρνησής μας, προς όφελος της πατρίδας μας. 
Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εκλεγμένοι και μή τον αγώνα για ένα καλύτερο Ηράκλειο".

Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ο Γενικός Συντονιστής Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας κ.Επιτροπάκης Γεώργιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οι Εσωκομματικές Εκλογές στην Νέα Δημοκρατία ήταν μία Γιορτή Δημοκρατίας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την γιορτή Δημοκρατίας. Νικητής είναι η Νέα Δημοκρατία.

Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Καρκανάκη για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π Ηρακλείου και συγχαρητήρια στον Στράτο Μαγκουσάκη που θα συμμετέχει στην Δ.Ε.Ε.Π Ηρακλείου... Αλλά κυρίως συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά τους σε όλη την διαδικασία των Εσωκομματικών Εκλογών.

Και οι δυο υπηρετούν με συνέπεια στις διαχρονικές αξίες της παράταξης μας και χαίρουν του σεβασμού και της εμπιστοσύνης μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους για την Συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια στις εφορευτικές επιτροπές και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ.Παπαβασιλείου Νεκτάριο.

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη και αυτό το οφείλουμε στην Βάση της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία, με Ηγέτη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ενωμένη, ανανεωμένη και έτοιμη να οδηγήσει την Πατρίδα μας σε ένα νέο δρόμο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής.

 

Γραπτή δήλωση Υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

 

Δείτε επίσης:

Στ.Μαγκουσάκης: Συγχαίρει τον Β.Καρκανάκη και δεσμεύεται για την ενότητα 

Επανεξελέγη πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο Βαγγέλης Καρκανάκης

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ