Ενθουσίασε τα παιδιά στην Αγία Βαρβάρα το οδικό survivor του κ. ΚΟΚ

Newsroom
Newsroom

Με μεγάλη συμμετοχή υλοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση για την οδική ασφάλεια

 

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή δεκάδων παιδιών από την Αγία Βαρβάρα και την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση για την οδική ασφάλεια «Ο κ. ΚΟΚ στο survivor ταξιδεύει…», που διοργάνωσε η Τροχαία Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Γόρτυνας, στην πλατεία του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας.

δράση

Με την συμβολή εξειδικευμένου προσωπικού της Τροχαίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να «μυηθούν» στους βασικούς κανόνες οδικής συμπεριφορές, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες (μπάσκετ, bowling, στόχοι, κουίζ, γυαλιά μέθης κλπ.), που συνδύασαν την γνώση και την ψυχαγωγία.

δράση

Στην δράση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιος Καρακούδης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Στέλιος Μαυρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πελεκανάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας, Μανώλης Δρετάκης, ο (άμισθος) ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Γόρτυνας για θέματα αστυνόμευσης – παραβατικότητας, Μανώλης Λαγουδάκης, στελέχη της Τροχαίας Ηρακλείου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Αγίας Βαρβάρας και της ευρύτερης περιοχής.

2

Δράση

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι αγκάλιασαν, με την συμμετοχή τους, αυτή την προσπάθεια, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν και εργάστηκαν για την επιτυχημένη υλοποίηση αυτής της τόσο σημαντικής εκπαιδευτικής δράσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου, κ. Στέλιο Καρακούδη, για την άψογη διοργάνωση, το ενδιαφέρον, την συνολική προσφορά του και την εξαιρετική συνεργασία της Τροχαίας Ηρακλείου με τον Δήμο μας, καθώς και στην Περιφέρεια Κρήτης για την συμβολή της. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, τα παιδιά μας όχι μόνο ενισχύουν τις ατομικές τους δεξιότητες και γνώσεις, αλλά αποκτούν τις κατάλληλες βάσεις ώστε να γίνουν, αύριο, υπεύθυνοι οδηγοί και πολίτες» τόνισε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Στέλιος Μαυρίδης.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω media gallery

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ