Έρευνες για την περίεργη απειλή για βόμβα στην Τράπεζα

Έρευνες για την περίεργη απειλή για βόμβα στην Τράπεζα

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σημείωμα που βρέθηκε αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να βγάλουν άκρη στην υπόθεση.

Προς κάθε κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στο Ηράκλειο για την περίεργη υπόθεση με απειλή βόμβας, που είχαμε νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε υποκατάστημα Τράπεζας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού. 

Όπως έγραψε το cretalive, όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστος άφησε σημείωμα έξω από την Τράπεζα και τηλεφώνησε στην Διευθύντρια, λέγοντας πως βρίσκεται σε ανάγκη και ζητώντας να του δοθούν 20 χιλιάδες ευρώ, για να μην ενεργοποιήσει βόμβα, που - κατά τα λεγόμενά του - είχε τοποθετήσει στο υποκατάστημα.
Μάλιστα υπέδειξε και το σημείο που είχε αφήσει το κουτί στο οποίο ήθελε να τοποθετηθούν τα χρήματα και βρίσκονταν σε χωράφι πλησίον του υποκαταστήματος.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με πυροτεχνουργό και με το αστυνομικό σκυλί που ανιχνεύει εκρηκτικά. Μετά από έρευνα στο υποκατάστημα δεν βρέθηκε κάτι, ενώ στο σημείο που είχε υποδείξει εντοπίστηκε το κουτί που είχε αφήσει για να τοποθετηθούν τα χρήματα.

Το υποκατάστημα παρέμεινε κλειστό σήμερα, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το σημείωμα αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να βγάλουν άκρη με την υπόθεση αυτή. Αν και όλα συγκλίνουν στην κατεύθυνση της κακόγουστης φάρσας, οι αστυνομικοί αναζητούν τον άγνωστο που προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση.  

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ