Εργασίες για την ανακατασκευή και αντικατάσταση του ασφαλτικού τάπητα της Ηρώων Πολυτεχνείου

Newsroom
Newsroom

Στην Κίσσαμο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου, «Επείγουσες Εργασίες Αντιμετώπισης Κατολισθήσεων και Αποκατάσταση Οδοστρωμάτων και Τεχνικών στην Επαρχιακή Οδό 1 και τους Συνδεόμενους Δρόμους», θα εκτελέσει εργασίες για την ανακατασκευή και αντικατάσταση του ασφαλτικού τάπητα της Ηρώων Πολυτεχνείου στην πόλη της Κισάμου, από την πλατεία (διασταύρωση με την Οδό Ομογενών Αμερικής) μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Καρδαντώνη (Γέφυρα Αγ.Γεωργίου). Οι εργασίες θα γίνουν τμηματικά σε δύο φάσεις και για το λόγο αυτό θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση των οχημάτων. 
Κατά την 1η φάση, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου από την οδό Βαρδαντώνη μέχρι την οδό Καρδαντώνη και αυτή θα διεξάγεται μέσω των παρακαμπτήριων οδών Βαρδαντώνη- Λιονάκη- Αγαμέμνωνος- Καρδαντώνη, οι οποίοι θα γίνουν διπλής κατεύθυνσης.
Κατά την 2η φάση, η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου από τη διασταύρωση με την οδό Ομογενών Αμερικής μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Βαρδαντώνη, θα γίνεται εκ περιτροπής με την κατάλληλη σήμανση.


Οι ανωτέρω εργασίες που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23/09/2023 και θα διαρκέσουν έως και την Δευτέρα 2/10/2023, θα εκτελούνται τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τις βραδινές ώρες.
  Παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν αυξημένη προσοχή και να ακολουθούν την σήμανση.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ