Εργαζόμενοι στην καθαριότητα: Να σταματήσουν οι απρεπείς συμπεριφορές

Εργαζόμενοι στην καθαριότητα: Να σταματήσουν οι απρεπείς συμπεριφορές

Ανακοίνωση με φόντο την επίθεση με δυναμιτάκια

 

Για "μεροκάματο του τρόμου" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου με φόντο την επίθεση που δέχτηκε υπάλληλος από πολίτη, το βράδυ της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Πάλι - Déjà vu - στο ίδιο έργο θεατές οι εργαζόμενοι καθαριότητας Δήμου Ηρακλειου, καθώς δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την άνανδρη επίθεση στο χώρο του ΤΕΙ προς τους εργαζομένους της καθαριότητας (εκκρεμεί δικάσιμο).

Ήρθε η νέα επίθεση από τον πολυμήχανο πολίτη εκσφενδονίζοντας δυναμιτάκια και υγρό παραφινέλαιο προς την μεριά των εργαζομένων καθαριότητας όπου πραγματοποιούσαν εκείνη την ώρα την αποκομιδή απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης. Εχει γίνει πλέον το μεροκάματο του τρόμου και αυτό πρέπει να σταματήσει από αυτές της απρεπείς συμπεριφορές των δημοτών  προς τους εργαζομένους καθαριότητας όπου διακρίνονται  χρονικά  για τον σεβασμό τους προς του δημότες του Δήμου Ηρακλειου.

Ο σύλλογος εργαζομενων καθαριότητας και εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου  καταδικάζει την επίθεση στους εργαζόμενους και έχει στα χέρια του ένα όπλο και αυτό είναι η δικαιοσύνης και θα "ταράξουμε" στην νομιμότητα την οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά". 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Βαριά "καμπάνα" για το δυναμιτάκι στο απορριμματοφόρο

Αύριο στο Αυτόφωρο, για το δυναμιτάκι στο απορριμματοφόρο

Πέταξε δυναμιτάκι στο πλήρωμα του απορριμματοφόρου!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ