Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τεφέλι

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τεφέλι
Newsroom
Newsroom

Στις 5 Ιουνίου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου και τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τεφέλι πραγματοποιεί ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτης", σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου την Κυριακή 5 Ιουvίου 2022 και ώρες 10:00-13:30. Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου από την κινητή μονάδα του ΠΑΓΝΗ, ενώ εθελοντές του Αιματοκρήτη θα είναι στη διάθεση όλων για ενημέρωση σχετικά με την αιμοδοσία, τη δωρεά μυελού των οστών, τη δωρεά ομφάλιου αίματος και τη δωρεά οργάνων. 

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες, όπως έχουν μαζί τους την αιμοδοτική τους κάρτα ή το ΑΜΚΑ τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.  

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες του "Αιματοκρήτη" είναι ανοικτές για όλους, δεν υπάρχει οποιασδήποτε μορφής διαχείρισης αίματος, ενώ κάθε μονάδα αίματος καταχωρείται στο όνομα του αιμοδότη/αιμοδότριας, ο οποίος μπορεί να καλύψει πιθανές μελλοντικές ανάγκες σε αίμα, δικές του ή οικείων του προσώπων. 

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνθρωποι, από 18-65 ετών (κάθε 3 μήνες οι άνδρες και κάθε 4 οι γυναίκες). Πρέπει να έχουν κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ χωρίς κατανάλωση αλκοόλ, να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό πριν την αιμοδοσία και να είναι καλά ενυδατωμένοι. 

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον σύλλογο "Αιματοκρήτης", στα τηλ. 2810 239 773 ή 6978247010 και email aimatocritis@hotmail.com

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ