Εθιμοτυπικές συναντήσεις για τη νέα διοίκηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατ. Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Στο επίκεντρο η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Λιμενικών Αρχών

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων πραγματοποίησε το νέο  διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης. Οι συνδικαλιστές συναντήθηκαν διαδοχικά με την Διοικητή της 7ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Πλοίαρχο Λ.Σ.  Δήμητρα Χασιώτη, με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Πλοίαρχο Λ.Σ. Ευθύμιο ΔΟΥΒΗ, τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Παπαδάκη, καθώς και με  στελέχη του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, τον Λιμενάρχη Σητείας Πλωτάρχη Λ.Σ. Ιωάννη Ψαράκη  και στελέχη του Λιμεναρχείου Σητείας, τον Υπολιμενάρχη Αγίου Νικολάου Υποπλοίαρχο Λ.Σ.  Εμμανουήλ Κουτουλάκη και στελέχη του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου.

Λιμενικοί Ανατολικής Κρήτης

Σκοπός των επισκέψεων, όπως επισημαίνεται, ήταν η ενημέρωση του προσωπικού και η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Λιμενικών Αρχών.

Λιμενικοί Ανατολικής Κρήτης

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία όλες τις προαναφερθείσες Υπηρεσίες, καθώς και τα μέλη μας που στηρίζουν την προσπάθεια μας με σοβαρότητα και υποσχόμαστε ότι σε κάθε δίκαιο αίτημα θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον συνάδελφο, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Λιμενικοί Ανατολικής Κρήτης

Λιμενικοί Ανατολικής Κρήτης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ