Εθιμοτυπική επίσκεψη Μ. Ανδρουλάκη στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Newsroom
Newsroom

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του Καθολικού, καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης του δημόσιου χώρου της περιοχής αυτής, που δίνει ένα ισχυρό πολιτιστικό αποτύπωμα στον τόπο διαχρονικά.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Αγίου Νικολάου, πραγματοποίησε σήμερα (21/2) ο πολιτικός - συγγραφέας κ. Μίμης Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από τον τ. Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη και τον κ. Γιάννη Νυσταζάκη.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του Καθολικού, καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης του δημόσιου χώρου της περιοχής αυτής, που δίνει
ένα ισχυρό πολιτιστικό αποτύπωμα στον τόπο διαχρονικά.

Ο κ. Ανδρουλάκης, είχε την ευκαιρία, να μοιραστεί με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη, αλλά και τους παριστάμενους στην συνάντηση, μοναδικές και άγνωστες ιστορίες πολιτικών προσώπων που πέρασαν από τον Άγιο Νικόλαο ή έλκουν την καταγωγή τους από το Μεραμπέλο, καταθέτοντας παράλληλα με τον ευρηματικό τρόπο που διαθέτει κι έχει αποκτήσει μέσα από την πολυκύμαντη διαδρομή του στην πολιτική, στη Λογοτεχνία, στη Δημοσιογραφία, στην Επιστήμη και στην Κοινωνία - τις πολύχρονες εμπειρίες και γνώσεις του για τον Άγιο Νικόλαο, την ωραιότερη πόλη της Μεσογείου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο βιβλίο του «Λίγο πριν σβήσουν τα φώτα».

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη Μ. Ανδρουλάκη στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ