Εξόρμηση του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Εξόρμηση του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Στις 3 Οκτωβρίου.

Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου οργανώνει εκδρομή σε Μ. Οδηγητρίας, Άγ. Ανδρέα, Άγ. Ευτυχιανους, Κόκκινη Άμμο και Μάταλα στις 3 Οκτωβρίου.

Τα μέλη του περιγράφουν "η  πορεία μας θα ξεκινήσει λίγο πρίν την Μ.Οδηγήτριας(υψόμ.260μ).Από χωματόδρομο θα φθάσουμε στο εκκλησάκι του Αγ.Ανδρέα με τις πανέμορφες τοιχογραφίες και στην συνέχεια από μονοπάτι θα φθάσουμε στην εκκλησία των Αγίων Ευτυχιανών.
Θα προχωρήσουμε με νοτιοδυτική πορεία και με λίγο χωματόδρομο και στην συνέχεια μονοπάτι, σε χαμηλή θαμνώδη βλάστηση, θα φθάσουμε πάνω από την όμορφη παραλία της Κόκκινης Άμμου.Όσοι επιθυμούν εδώ, σταματούν για το μπάνιο τους.Η προσέγγιση της παραλίας γίνεται από κατηφορικό μονοπάτι.Οι υπόλοιποι συνεχίζουν ακόμα λίγο από μονοπάτι, για τερματισμό στα Μάταλλα,όπου θα κάνουν το μπάνιο τους εδώ.Όποιος επιθυμεί και φαγητό, εδώ στα Μάταλλα.Θα δοθεί χρόνος και για την ομάδα που θα έρθει από την Κόκκινη Άμμο στα Μάταλλα για φαγητό.
Όσοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν καθόλου,θα επισκεφθούν την Μ.Οδηγητρίας και στην συνέχεια με το λεωφορείο για τα Μάταλα.

Ω.Π.  4   Β.Δ.  1
Αρχηγός: Σφακιανάκη Χρυσή    6946-643937
Αναχώρηση:  07:30

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας της υγείας μας και των συνοδοιπόρων μας."

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ