Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μιχάλη Παπαδάκη

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μιχάλη Παπαδάκη

«Ο Μιχάλης μας, αν και έφυγε νωρίς από κοντά μας, άφησε πίσω του παρακαταθήκη...»

Το δικό της ευχαριστώ για την συμπαράσταση στο πένθος της εκφράζει η οικογένεια του Διευθυντή του Ενυδρείου Κρήτης και Οικονομικού Προϊσταμένου του ΕΛΚΕΘΕ Μιχάλη Παπαδάκη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών. 

Με μια επιστολή της, η οικογένεια την ίδια ώρα ευχαριστεί την Ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ αλλά και την οικογένεια -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει-  του Ενυδρείου Κρήτης, «Θαλασσόκοσμος» τονίζοντας πως «Ο Μιχάλης μας, αν και έφυγε νωρίς από κοντά μας, άφησε πίσω του παρακαταθήκη: το σπουδαίο έργο του που με αποφασιστικότητα και διορατικότητα κατάφερε να υλοποιήσει αλλά και το όραμά του για το θαλάσσιο περιβάλλον και τη διάθεσή του για δημιουργία. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το όραμα θα εμπνεύσει και θα κινητοποιήσει όλους εμάς, παιδιά και συνεργάτες, ώστε να γίνουμε αντάξιοι συνεχιστές του έργου του».

Αυτούσια η επιστολή

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Μιχάλη Παπαδάκη, και πάρα τον βαθύ μας πόνο αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς που ήταν δίπλα μας, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες τόσο στις δυσκολίες όσο και στις όμορφες στιγμές.

    Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας την Ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ για την πολυήμερη νοσηλεία του Μιχάλη μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά, όλους αυτούς που με την παρουσία τους -πάρα τα αυστηρά μέτρα- παραβρέθηκαν και μας συμπαραστάθηκαν στο βαθύτατο πένθος μας. Για την παρουσία τους στην τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας, ευχαριστούμε τον παπά Κωστή Πετούση από την εκκλησία του Κολυβά και τον παπά Μιχάλη Κτιστάκη από τα Άνω Καλέσσα. 

    Δε μπορούμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην οικογένεια του Ενυδρείου Κρήτης, «Θαλασσόκοσμος»,  που η στήριξη και η συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν ουσιαστική, αληθινή σαν αυτή της πραγματικής οικογένειας. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους έγραψαν για αυτόν ή έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον Τύπο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

    Ο Μιχάλης μας, αν και έφυγε νωρίς από κοντά μας, άφησε πίσω του παρακαταθήκη: το σπουδαίο έργο του που με αποφασιστικότητα και διορατικότητα κατάφερε να υλοποιήσει αλλά και το όραμά του για το θαλάσσιο περιβάλλον και τη διάθεσή του για δημιουργία. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το όραμα θα εμπνεύσει και θα κινητοποιήσει όλους εμάς, παιδιά και συνεργάτες, ώστε να γίνουμε αντάξιοι συνεχιστές του έργου του.

Η σύζυγος, Ρίτσα Κολυβάκη 

Τα παιδιά, Γεωργιάννα Παπαδάκη 

                  Ηρακλής Καραντώνης 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ