Φρ. Λαμπρινός: Το ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει έχοντας συνέπεια και με πρόσωπα αξιόλογα!

Newsroom
Newsroom

Τι είπε ο υποψήφιος βουλευτής για την επαφή με τον κόσμο, το ΠΑΣΟΚ, και τα…καύσιμα για τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση

Τι τον έκανε να ρισκάρει μια μεγάλη νομική καριέρα και να δαπανήσει τόσο προσωπικό χρόνο και να είναι υποψήφιος βουλευτής;

«Οι εκλογές και δη μια υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που σκεφτόσουν όλο αυτό τον καιρό. Και χωρίς ίχνος αλαζονείας σας λέω ότι φιλοδοξώ να δώσω σε ένα κόσμο την δυνατότητα να νιώσουν ότι πραγματικά τους εκπροσωπώ»! Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο και επίσημα υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φραγκίσκος Λαμπρινός μιλώντας στα livetalks και το θέμα Κρήτης 103,1 παραδεχόμενος ότι η επαφή με τον κόσμο τον εξιτάρει!

«Σας το λέω όλο αυτό είναι εντυπωσιακό που συμβαίνει . Έχω έρθει σε επαφή με τόσο κόσμο χιλιάδες ανθρώπους και η συζήτηση, η ανταλλαγή απόψεων για κάθε θέμα είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα»

Ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι τον εκφράζει που δεν λαϊκίζει και είπα ότι αντίθετα με τα όσα λέγονται για τις εκλογές πιστεύει οι τι η πρώτη Κυριακή θα δώσει καύσιμα για την επόμενη αναμέτρηση!
Μίλησε επίσης για τον Νίκο Ανδρουλάκη, το πολιτικό σύστημα, τις αδυναμίες του πολιτικού προσωπικού της χώρας να υιοθετήσει μια νοοτροπία διαφορετική ακόμη και όσον αφορά τη συναίνεση και τις συνεργασίες

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ