Γνωστοί στην Αστυνομία οι τραμπούκοι του Μυλοπόταμου

Newsroom
Newsroom

Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές στο παρελθόν.

Γνωστά πρόσωπα στην Αστυνομία είναι οι δύο δράστες του απίστευτου περιστατικού στο Πέραμα Μυλοποτάμου με την καταδίωξη των Γερμανών τουριστών, που ξεσήκωσε νέες αρνητικές συζητήσεις για την Κρήτη και προκάλεσε, εύλογη, οργίλη αντίδραση.

Όπως έγινε γνωστό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές προκειμένου να ενημερωθεί για το πρωτοφανές περιστατικό. Παράλληλα, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις με τους Γερμανούς τουρίστες.

Η οικογένεια Γερμανών που έπεσε θύμα επίθεσης στο Ρέθυμνο περιέγραψε στην ΕΡΤ όσα εφιαλτικά έζησε στο Μυλοπόταμο, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία τους.

Όσον αφορά στους δύο δράστες, πρόκειται για γνωστούς στην Αστυνομία και έχουν ταυτοποιηθεί, ο ένας είναι γεννημένος το 1984 και ο άλλος το 1986. Αμφότεροι φέρονται να έχουν ποινικό ιστορικό και αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές σε σοβαρά περιστατικά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της οικογένειας των τουριστών περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, αφού φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όσο οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανιων η Πρόξενος της Γερμανίας στην Κρήτη κα Γαναδάκη, εξέφρασε την απορία της γιατί ακόμα δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από το ΑΤ Μυλοποτάμου αν και έχει υποβάλει το σχετικό αίτημα από το Σάββατο. 

Διαβάστε επίσης:

Η οικογένεια που έζησε τον τρόμο στο Μυλοπόταμο, περιγράφει

Πώς έγινε η καταδίωξη των τουριστών στο Ρέθυμνο - Τι λέει ένας από τους Γερμανούς 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ