Γονείς, εργαζόμενοι και αριστούχοι των πανελλαδικών εξετάσεων!

Γονείς, εργαζόμενοι και αριστούχοι των πανελλαδικών εξετάσεων!
Κατερίνα Μυλωνά
Κατερίνα Μυλωνά

Απόφοιτοι του 4ου Εσπερινού Λυκείου Ηρακλείου τονίζουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας!

Της Κατερίνας Μυλωνά

 

Πριν από χρόνια εγκατέλειψαν το σχολείο ή ακολούθησαν ένα επάγγελμα που, τελικά, δεν τους ταίριαζε. Έτσι, αποφάσισαν να γραφτούν στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου και όχι μόνο έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις αλλά είναι και αριστούχοι!

Με 19300 μόρια, η κ. Μαριλένα Μοδάτσου, 35 ετών, μητέρα ενός παιδιού 2,5 ετών, βάζει πλώρη για την Ιατρική Κρήτης. Είναι ένα όνειρο που είχε από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

e
H κ. Μαριλένα Μοδάτσου

Μένει στον Άγιο Νικόλαο και ερχόταν κάθε βράδυ στο Ηράκλειο γιατί είχε ακούσει τα καλύτερα για το σχολείο της, φήμες που επιβεβαιώνει!

Η κ. Αναστασία Κοντού συγκέντρωσε 18825 μόρια και θέλει να σπουδάσει στη Νοσηλευτική του ΕΛΜΕΠΑ. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Δομικών Έργων του ΕΛΜΕΠΑ, ήρθε στο Ηράκλειο από τη Χίο για σπουδές και εδώ παντρεύτηκε.

s
H κ. Αναστασία Κοντού

Είναι εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό αλλά και τον Σύλλογο Ευ Ζω με τον Καρκίνο.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ηλίας συγκέντρωσε 18700 μόρια και θέλει να σπουδάσει Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο.

sa
Ο κ. Κωνσταντίνος Ηλίας

Είναι 45 ετών, έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι 13 και ένα κορίτσι 11 ετών.

Ο κ. Ηλίας τονίζει πως επιτελείται σπουδαίο έργο στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου, οι καθηγητές δίνουν και την ψυχή τους. Για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου, λέει πως είναι ένας εξαιρετικός θεσμός με ανθρώπους που τους βοηθούν χωρίς οικονομικό κίνητρο και είναι κρίμα που δεν το ξέρει πολύς κόσμος.

Η κ. Παρασκευή Βογιατζόγλου με 18840 μόρια θέλει να σπουδάσει Λογιστική στο ΕΛΜΕΠΑ. Έχει δύο μεγάλα παιδιά, 28 και 23 ετών.

ssdc
Η κ. Παρασκευή Βογιατζόγλου με την κόρη της, Μαρίνα Κουκουριτάκη

Η κ. Βογιατζόγλου αναφέρει ότι είναι πολύ σημαντική η δουλειά που γίνεται στο Κοινωνικό  Φροντιστήριο από τους εθελοντές, την ίδια τη βοήθησαν πάρα πολύ για να τα καταφέρει. Οι καθηγητές του σχολείου της, επίσης, δούλευαν ακόμα και πέρα από το ωράριό τους για να στηρίξουν τους υποψήφιους στη δύσκολη αποστολή τους.

Όσα προβλήματα και αν αντιμετώπισε στην πορεία, εκείνος δεν το έβαλε κάτω, το ίδιο καλεί όλους εμάς να κάνουμε, να μη διστάζουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας, παρά τις δυσκολίες. Ο κ. Παναγιώτης Δακανάλης, 29 ετών, συγκέντρωσε 18600 μόρια και θέλει να σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στο Μετσόβιο ή το ΕΛΜΕΠΑ.

s
Ο κ. Παναγιώτης Δακανάλης

Ήδη, εργάζεται ως ψυκτικός και θέλει να αναβαθμίσει τις γνώσεις του.

 

 

Δείτε επίσης:

Δίδυμοι στη ζωή… χέρι χέρι και στο άριστα!

Η μητέρα 4 παιδιών που ετοιμάζεται για το Πολυτεχνείο κι ο Αλέξανδρος με τα 19.580 μόρια

Η επόμενη μέρα τους βρίσκει με χαμόγελο! Οι αριστούχοι των πανελλαδικών είναι πλέον ξέγνοιαστοι!

Διάβασμα, πρόγραμμα αλλά και τύχη, σύμμαχοι των αριστούχων των πανελλαδικών εξετάσεων!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ