Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά από τον Δήμο Μαλεβιζίου

Newsroom
Newsroom

Με μουσική, χορό, παραστάσεις και πολλές δραστηριότητες

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσική, χορό, θέατρο αλλά και πολλές δράσεις για τα παιδιά περιλαμβάνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Μαλεβιζίου για την περίοδο των Χριστουγέννων 

Οι Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις ξεκινούν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μιχ, Κατσαμάνη. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17.30 με δράσεις για τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού και στις 20.00 θα ακολουθήσει η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου μέχρι τις 20.30 που θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Τη σκυτάλη θα πάρει ο γνωστός ερμηνευτής Γιώργος Ξυλούρης έχοντας ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολλές γνωστές επιτυχίες με στόχο να διασκεδάσει τον κόσμο που θα βρεθεί στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη. 

Μαλεβίζι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν επίκεντρο, τους πρωταγωνιστές των εορτών που είναι τα παιδιά, με πλούσια ψυχαγωγικά δρώμενα με μουσική, χορό, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, δημιουργικές δραστηριότητες, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, αλλά και τον Άγιο Βασίλη που θα παραλαμβάνει τα γράμματα των μικρών του φίλων. 

Δήμος Μαλεβιζίου πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Παράλληλα όμως στη σκηνή που θα στηθεί στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη θα υπάρχουν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα καθώς και θεατρικές παραστάσεις, ενώ το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου το πάρτι για την αλλαγή του χρόνου θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα κορυφωθεί τα μεσάνυκτα με ένα πλούσιο θέαμα με πυροτεχνήματα. 

Επίσης πολιτιστικοί σύλλογοι από όλο το Δήμο θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους αλλά και τοπικές γεύσεις κερνώντας μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ