Η αγάπη του κόσμου έφερε το δέκατο κατάστημα!

Ο Κρητικός Φούρνος Daily Bakery δημιούργησε ένα ακόμη στέκι στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων

Είναι η καθημερινή μας συνήθεια! Είναι τόπος συνάντησης και συνώνυμο της ποιότητας. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand της πόλης. Ο λόγος για τον «Κρητικό Φούρνο Daily Bakery», την Κρητική εταιρεία που εξελίσσεται έχοντας κερδίσει εδώ και δεκαετίες την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Το νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας είναι πλέον γεγονός, αφού ο δέκατος «Κρητικός Φούρνος Daily Bakery» ξεκίνησε τη λειτουργία του και στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, σε ένα ακόμη κομβικό σημείο του Ηρακλείου.

Κρητικός Φούρνος Daily Bakery

Η οικογένεια του κ. Νίκου Νικολιδάκη, με συνέπεια και προσήλωση στις διαχρονικές της αξίες, έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου και μεγεθύνεται με ρυθμούς εντυπωσιακούς. Ο «Κρητικός Φούρνος Daily Bakery» με τα 10 πλέον καταστήματά του, επενδύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας έχοντας καταστεί μία εύρωστη επιχείρηση στην τοπική αγορά.

Απασχολώντας 190 άτομα προσωπικό, η εταιρεία φιλοδοξεί να παραμείνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των Ηρακλειωτών έχοντας ως αναπτυξιακό της θεμέλιο τη διασφάλιση όλων εκείνων των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών που την έκαναν να ξεχωρίσει. Κύριο μέλημα του «Κρητικού Φούρνου Daily Bakery» είναι η υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, οι σχολαστικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και φυσικά η προσήλωση στην κρητική παράδοση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το χρυσό βραβείο που απέσπασε τον Δεκέμβριο στα Cretan Taste Awards.

Κρητικός Φούρνος Daily Bakery

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα του «Κρητικού Φούρνου Daily Bakery» στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων & Παύλου Μελά και απολαύστε τις αγαπημένες σας επιλογές, υπεύθυνα και πάντα ποιοτικά, με την εγγύηση του κ. Νίκου Νικολιδάκη και των συνεργατών του.

Διαβάστε επίσης:

Μια σπουδαία διάκριση για τη συλλογική προσπάθεια 25 χρόνων

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ