Η ιστιοπλοϊκή οικογένεια αποχαιρετά τον "δικό" της Μιχάλη Παπαδάκη

Η ιστιοπλοϊκή οικογένεια αποχαιρετά τον "δικό" της Μιχάλη Παπαδάκη

Είχε διατελέσει πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου

"Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο, έναν ιστιοπλόο όπου η διαδρομή και η δράση του σημάδεψαν τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Ομίλου, για τον θάνατο του Διευθυντή του Ενυδρείου Κρήτης Μιχάλη Παπαδάκη.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:
Μιχάλης Παπαδάκης διετέλεσε πρόεδρος του ιστιοπλοϊκού ομίλου Ηρακλείου το 2013-2016 και πολλά χρόνια πριν ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου από πολλές θέσεις. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του κατάφερε να δώσει πολύτιμες συμβουλές για την ώθηση του αθλήματος στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη. Η εθελοντική του δράση ακούραστη και συνεχής έδωσαν στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου μια στοχευμένη και δημιουργική πορεία προς την επιτυχία και την γρήγορη ανάπτυξη του.

Εμπνευστής της διοργάνωσης της Ημέρας Ιστιοπλοΐας - Sail Day που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην προεδρία του. Μία σημαντική ημέρα που ο Μιχάλης ήθελε να καλέσουμε όλον τον κόσμο του Ηρακλείου μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν το άθλημα της Ιστιοπλοΐας. 

Η ιστιοπλοϊκή οικογένεια σήμερα σε χαιρετά στο τελευταίο ταξίδι της ζωή σου. 

Σήκωσε πανιά Μιχάλη και σου ευχόμαστε να έχεις ούριος άνεμους, καλές και γαλήνιες θάλασσες.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του"

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ