Η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ για τον βανδαλισμό: Την ηχηρή απάντηση θα την πάρουν στις εκλογές!

Newsroom
Newsroom

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ για τον βανδαλισμό στο εκλογικό περίπτερο, στο κέντρο του Ηρακλείου

Για φασιστοειδή που βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στη λεωφόρο Δικαιοσύνης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, μετά το περιστατικό βανδαλισμού που σημειώθηκε χθες το βράδυ. Στην ανακοίνωση σημειώνεται μάλιστα ότι "την ηχηρή απάντηση θα την λάβουν πολύ δυναμικά στις εκλογές από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του Ηρακλείου".

εκλογικό περίπτερο ΠΑΣΟΚ Ηράκλειο

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ

Μάρτυρες ενός περιστατικού  που έρχεται από το πιο ζοφερό παρελθόν ζήσανε χθες το βράδυ περαστικοί και ξένοι επισκέπτες στο κέντρο της πόλης που δεν πιστεύαμε πως θα συνέβαινε  στο Δημοκρατικό Ηράκλειο, εν έτει 2024. Φασιστοειδή χωρίς λόγο και αιτία και εκμεταλλευόμενοι την απουσία συντρόφων μας εκείνη την ώρα από το χώρο, βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, σπάζοντας με πρωτοφανή μανία ότι βρήκαν μέσα σε αυτό και πετώντας στον πεζόδρομο το εκλογικό υλικό που υπήρχε στις προθήκες.

Πιθανόν πιστεύουν τα δειλά ανθρωπάρια πως θα μας εκφοβίσουν και θα κάμψουν το φρόνημα μας, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου. Πλανώνται πλάνην οικτράν! 

Την ηχηρή απάντηση θα την πάρουν και μάλιστα πολύ δυναμικά στις εκλογές απ’ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του Ηρακλείου που δεν μπορούν να ανεχθούν τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και γίνεται ισχυρό και αυτό φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους! 

εκλογικό περίπτερο ΠΑΣΟΚ Ηράκλειο

Αυτό όμως που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η στάση της Αστυνομίας. Δυο βδομάδες πριν τις εκλογές κι ενώ πέριξ της Πλατείας Δασκαλογιάννη βρίσκονται τα περισσότερα εκλογικά περίπτερα των κομμάτων κανείς δεν σκέφτηκε πως χρειάζονται φύλαξη και προστασία, ανυπεράσπιστα να γίνονται βορά στις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές του οποιουδήποτε.

Μετά βέβαια το βανδαλισμό έσπευσαν να στείλουν αυτοκίνητα και περιπολικά, όπως συμβαίνει συνήθως,  κατόπιν εορτής! Δεν είναι παράλογο να υπάρχει μια αστυνομική παρουσία σε έναν πεζόδρομο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και που αυτή την περίοδο κινείται η προεκλογική εκστρατεία των πολιτικών κομμάτων.

Εξάλλου προστατεύοντας τα εκλογικά περίπτερα, προστατεύουν και το σταυρό της πόλης, σε μια περίοδο με πολλούς ξένους  αλλά και ντόπιους επισκέπτες. Παράλογο είναι ;

 

 

Δείτε επίσης:

Νεαροί βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ