Η περιπέτεια του Κωστή Καμπιτάκη με τον κορωνοιό

Η περιπέτεια του Κωστή Καμπιτάκη με τον κορωνοιό

Περιγράφει τις ώρες αγωνίας καθώς νόσησε ο μεγαλύτερος γιος του

Την εμπειρία της... επαφής με τον κορωνοϊό αφηγείται με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Κωστής Καμπιτάκης. 

Ο "καταραμένος" ιός, όπως τον χαρακτηρίζει "επισκέφθηκε" πρώτα το μεγάλο του γιο και με εκείνον κουβέντιαζε μέρες τώρα για το αν θα έπρεπε να γνωστοποιήσουν την περιπέτειά τους.

Όλα ξεκίνησα, όπως γράφει όταν "ο κολλητός φίλος του γιού μου μετακομίζει σ΄ένα νέο σπίτι και καλεί τους φίλους του ένα Σάββατο βράδυ πριν το γενικό lock down, να το δουν και να πιούν ένα ποτήρι κρασί. 8 άτομα αγόρια κορίτσια. Είναι υγιέστατοι όλοι. Προσέχουν όπως όλοι αλλά δεν φαντάζονται πως μπορεί να είναι προσβεβλημένοι από τον ιό".

Ωστόσο... "την άλλη μέρα Κυριακή, ένας από την παρέα αισθάνεται μεγάλη κόπωση. Την αποδίδει αρχικά σε εξασθένηση του οργανισμού του από την αιμοδοσία που είχε κάμει το Σάββατο το πρωί και δεν ανησυχεί ιδιαίτερα. Η κόπωση όμως επιμένει, μπαίνει και λίγος πυρετός. Υποψιασμενος τη Δευτέρα κάνει το μοριακό τεστ. Μαθαίνει την Τρίτη πως το τεστ είναι θετικό. Το ίδιο κι η κοπελιά του". 

Ο Κωστής Καμπιτάκης κλείνει το κείμενο του με την παρότρυνση προς όλους: "Δεν ήταν γρίπη. Ο ίός ήταν. Αποδεικνύεται πέρα για πέρα νομίζω απ' αυτά που ήδη περιέγραψα. Μην αμφιβάλλεις. Μην υποτιμάς. Πρόσεχε:!".

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ