Η πιο μεγάλη λάμψη στις γιορτές θα προέρχεται από εσάς

Η πιο μεγάλη λάμψη στις γιορτές θα προέρχεται από εσάς

Το Restylane Skinboosters, θα σας χαρίσει την λάμψη και την ενυδάτωση που χρειάζεστε ενώ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Το νερό είναι πηγή ζωής. Και η ενυδάτωση η "μαγική" λέξη για το δέρμα σας. Προκειμένου το δέρμα μας να φαίνεται υγιές και λαμπερό και κυρίως να αντέχει στην καταπόνηση από το καθημερινό στρες, τις κακές διατροφικές συνήθειες, την έκθεση στον ήλιο και την ατμόσφαιρα πρέπει να ενυδατωνόμαστε.

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα μας  χάνει την απαλή και λαμπερή όψη του. Τείνει να δείχνει κουρασμένο και ταλαιπωρημένο, μοιάζει τραχύ ενώ ταυτόχρονα αρχίζουν να εμφανίζονται δυσχρωμίες και ατέλειες. Η ανάκτηση μιας νεότερης είναι αποδεδειγμένα ένας παράγοντας που προσθέτει θετικά στοιχεία στην ποιότητα της ζωής μας όπως καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και κοινωνική ευεξία.

Το Restylane Skinboosters, θα σας χαρίσει την λάμψη και την ενυδάτωση που χρειάζεστε ενώ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. 

1

Το Restylane Skinbooster είναι η μία καινοτόμα λύση για τα προβλήματα της επιδερμίδας που επέρχονται με την πάροδο του χρόνου και της έντονης καθημερινότητας. Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία που συνδυάζει την μέθοδο της κλασικής μεσοθεραπείας με τη «δύναμη» του υαλουρονικού οξέος. Το δέρμα ανακτά τη χαμένη του λάμψη και ενυδάτωση και η όψη μας δείχνει νεότερη .

Μιλήσαμε με την Πλαστικό Χειρουργό Εύα Ξενάκη η οποία μας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που είχαμε για το Restylane Skinbooster.

Είναι το Restylane Skinbooster μεσοθεραπεία;

Το Restylane Skinbooster, εφαρμόζεται με τη χρήση τεχνικών μεσοθεραπείας. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να μπερδεύουμε το Skinbooster με την κλασική μεσοθεραπεία γιατί η διάρκεια της θεραπείας όπως και ο στόχος αλλά κυρίως τα αποτελέσματά του είναι διαφορετικά. Είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής λύση για να έχετε μια φωτεινή επιδερμίδα. 

 

Γιατί να προτιμήσω θεραπεία με υαλουρονικό οξύ (dermal filler) και όχι μεσοθεραπεία;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που βρίσκεται παντού μέσα στο σώμα μας. Χάρη σε αυτό το δέρμα μας έχει ελαστικότητα, οι αρθρώσεις μας δουλεύουν χωρίς τριβή και πόνο. Είναι μια ουσία υδρόφιλη με σημαντικό ρόλο στην ανάπλαση και επούλωση του δέρματος. Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μία απλή και ασφαλής διαδικασία που χρησιμοποιείται είτε για να βελτιώσει την ελαστικότητα και την νεανική όψη του δέρματος, είτε για να γεμίσει τις ρυτίδες, τα χείλη, ζυγωματικά ή και να δημιουργήσει γωνίες στο πρόσωπο. 

Είναι ασφαλής η θεραπεία με Restylane Skinbooster;

Η χρήση των δερματικών εμφυτευμάτων (dermal filler) είναι ευρεία και πλέον προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια στα χέρια ειδικά εκπαιδευμένων ιατρών. Έχουν πολύ βελτιωμένες ιδιότητες που έχουν να κάνουν με την διάρκεια, την πλαστικότητα τους αλλά και με την συμβατότητα τους με τους ιστούς του δέρματος.

Πριν την θεραπεία εφαρμόζουμε στην περιοχή μια αναισθητική κρέμα για λίγη ώρα. Στη συνέχεια η θεραπεία πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας μία πολύ λεπτή βελόνα, αφήνοντας μικρές σταγόνες υαλουρονικού σε όλα τα σημεία που χρειάζονται ενυδάτωση και ελαστικότητα. 

Μετά την θεραπεία, το δέρμα θα έχει έναν ελαφρύ ερεθισμό, ο οποίος μπορεί να καλυφθεί με make up και ο ασθενής να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. 

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

H τεχνολογία NASHA του Restylane Skinbooster ανήκει στην κατηγορία των dermal filler που στόχο έχει την βαθύτατη ενυδάτωση του δέρματος την βελτίωση της όψης και της ελαστικότητας του. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως 12 μήνες και η διαφορά στην υφή του δέρματος είναι ορατή μετά από λίγες ημέρες. Το δέρμα φαίνεται πιο υγιές, λαμπερό και λείο. Οι μικρές ρυτίδες «εξαφανίζονται» και το αποτέλεσμα είναι φυσικό χωρίς κάποιου είδους παραμόρφωση.

 

Θαμπό δέρμα θαμπή διάθεση? Όχι πιά. Φέτος τις γιορτές ας αντισταθούμε σε ότι μας κρατάει πίσω και ας βάλουμε τις προϋποθέσεις για ένα υγιέστερο λαμπερότερο αύριο… 

 

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Lancy.

 

Ξενάκη Εύα – Πλαστικός Χειρουργός

Ηρώων Πολυτεχνείου 21

Χανιά Κρήτης 731 32

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ