Ιδρύθηκε ο Σύλλογος "Ανθρώπινη Ασπίδα" για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Ιδρύθηκε ο Σύλλογος "Ανθρώπινη Ασπίδα" για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Ένας νέος σύλλογος ιδρύθηκε στην Κρήτη με στόχο τις εθελοντικές ενέργειες που αφορούν στην ασφάλεια, την πρόληψη και την αλληλεγγύη. Ο σύλλογος "Ανθρώπινη Ασπίδα" έχει ως στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και εν γένει την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Στην ιδρυτική ανακοίνωση του συλλόγου, οι εμπνευστές του αναφέρουν τα εξής:

"Σας ενημερώνουμε για την Ίδρυση του συλλόγου μας «Ανθρώπινη Ασπίδα» ύστερα από συνεργασία με πολίτες από όλη την Κρήτη, όντας ευαίσθητοι σε θέματα ασφάλειας, πρόληψης  και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό τους ,πέρα από κάθε ιδιοτέλεια με μοναδικό στόχο την προσφορά στον άνθρωπο.

Οτιδήποτε απειλεί την ανθρώπινη ζωή θα είναι το αντικείμενο ενασχόλησης μας και προτεραιότητα μας, σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά πάνω απ΄όλα με τον πολίτη που θα μας καταδεικνύει το σημείο επικινδυνότητας  για να παρέμβουμε, όπως:  βράχια και κλαδιά  πάνω από το οδικό δίκτυο, η Ιρλανδική διάβαση ,κρυμμένες πινακίδες ,κατεστραμμένο οδόστρωμα ,επικίνδυνα αδέσποτα ,άσκοποι πυροβολισμοί, γυμνά καλώδια σε δημόσιους χώρους, μπαλκόνια ετοιμόρροπα κ .α.

Ευελπιστούμε στην συνεργασία  σας, αναδεικνύοντας τα μηνύματα του συλλόγου μας προς την κοινωνία ,επιτυγχάνοντας περισσότερη ευαισθητοποίηση  από τους πολίτες…Η σελίδα μας στο Facebook:Σύλλογος Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής-Ανθρώπινη Ασπίδα".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ