Ημερίδα για τη Νόσο των Λεγεωνάριων
Το Σάββατο
Ημερίδα με θέμα τη Νόσο των Λεγεωνάριων θα πραγματοποιηθεί , με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ καθηγητή Θεόφιλου Ρόζεμπεργκ το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρες 10.30 έως 13.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Χανίων (πλατεία Αγοράς).
Ομιλητές ,μεταξύ άλλων , θα είναι η Ελισάβετ Μουρατίδου, Κοινοτική Νοσηλέυτρια του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Γραφείου Νοσημάτων που μεταδίδονται μέσω του αναπνευστικού, η Αναστασία Ανδρεοπούλου, Επισκέπτρια Υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Γραφείου Νοσημάτων που μεταδίδονται μέσω του αναπνευστικού, η Άννα Ψαρουλάκη , επίκουρη καθηγήτρια Μικροβιολογίας και Ζωονόσων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Πάμφιλος Γιασαφάκης ,Επόπτης Δημόσιας Υγείας –Υγειονομικός Επιθεωρητής της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Χανίων.
Η Λεγεωνέλλωση είναι μια σοβαρή νόσος του αναπνευστικού συστήματος που μεταδίδεται σε ταξιδιώτες που διαμένουν σε καταλύματα με πλημμελή συντήρηση και λειτουργία των συστημάτων ύδρευσης ή και των ψυκτικών εγκαταστάσεων .
- Αυγενάκης: Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποτρέψουμε την υπογραφή αυτής της κακής συμφωνίας
- Διεθνές Συνέδριο για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική
- Με τη συμμετοχή του ΕΒΕΧ η Πανελλήνια Επιμελητηριακή Συνδιάσκεψη Μεταφορών