Ηράκλειο: Παράταση στην δημόσια διαβούλευση της κυκλοφοριακής μελέτης Παλιάς Πόλης

Ηράκλειο: Παράταση στην δημόσια διαβούλευση της κυκλοφοριακής μελέτης Παλιάς Πόλης
Newsroom
Newsroom

Ανοιχτή συζήτηση και παρουσίαση των προτάσεων για την αναθεώρηση της μελέτης

Ανοιχτή συζήτηση για την αναθεώρηση της κυκλοφοριακής μελέτης της Παλιάς Πόλης του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου στην αίθουσα Ανδρέα Παπανδρέου στη Λότζια.

Στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης του Α’ σταδίου της αναθεώρησης της κυκλοφοριακής μελέτης παλιάς πόλης του Δήμου Ηρακλείου η οποία είναι σε εξέλιξη,  ο εκπρόσωπος της αναδόχου μελετητικής ομάδας κ. Απόστολο Πρόιος παρουσίασε τις βασικές προτάσεις της μελέτης για να ακολουθήσει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με εκπροσώπους φορέων, κατοίκους κ.λπ. Παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αναστασάκης, Γιώργος Καραντινός, οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Ηλίας Λυγερός («Ενεργοί Πολίτες»), Πέτρος Ινιωτάκης («ΣυνΠράξη Δημοτών»), οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ψαράς («Ηράκλειο 3.7.5»), Γιώργος Μανδαλάκης («Ενεργοί Πολίτες»), η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλανού κ.ά. 

Σημειώνεται ότι επειδή το θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους δημότες, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηρακλείου αποφάσισε σε συνεδρίαση της Τετάρτη 3 Αυγούστου, η δημόσια διαβούλευση να παραταθεί μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2022. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προτάσεις της μελέτης και να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.heraklion.gr/municipality/deliberation/kykloforiakes-rythmhseis-sthn-palia-polh-14072022.html

Συνάντηση για κυκλοφοριακή μελέτη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ