Κάλεσμα Κοχιαδάκη για το Δίκτυο Αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής

Κάλεσμα Κοχιαδάκη για το Δίκτυο Αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής

Ήδη από την δοκιμαστική λειτουργία της βάσης, είχαν γραφτεί περισσότεροι από 220 απόφοιτοι

H Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε μία προσπάθεια, όπως ανακοινώθηκε,  να εντοπίσει και να κρατήσει επαφή με τους αποφοίτους της, έχει δημιουργήσει από το 2020 την ηλεκτρονική βάση αποφοίτων της σχολή, στην οποία μπορούν να γραφτούν όσοι έχουν πάρει πτυχίο από την ίδρυση της Σχολής μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που υπογράφει ο Κοσμήτορας της Σχολής Γιώργος Κοχιαδάκης:

"Σκοπός της βάσης είναι η ενθάρρυνση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των παλιών αποφοίτων της σχολής και η ανάπτυξη μιας γραμμής επικοινωνίας της Ιατρικής Σχολής μαζί τους. Οι παλιοί απόφοιτοι της σχολής μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο ώστε να αποκτήσουν τον δικό τους λογαριασμό.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για τα νέα της σχολής και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τους άλλους αποφοίτους που είναι εγγεγραμμένοι στη βάση. https://dev.med.uoc.gr:8443/med/apofoitoi.jsp Ήδη, από τις πρώτες ημέρες δοκιμαστικής λειτουργίας της βάσης, είχαν γραφτεί περισσότεροι από 220 απόφοιτοι, που εργάζονται αυτή τη στιγμή στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε νοσοκομεία και σε πανεπιστημιακά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Ελπίζουμε σύντομα η προσπάθεια αυτή να ενώσει τη μεγάλη οικογένεια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και να αναδείξει την εξαιρετική πορεία που έχουν οι απόφοιτοί μας"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ